Haberler

    Emeklileri İlgilendiren Açıklama Geldi

    Güncelleme:

    SGK Başkan Yardımcısı Orhan Koç, emekli aylıklarına verilecek banka promosyonu konusunda gelinen aşamayla ilgili, "Pazarlıklar devam ediyor." dedi.

    Yaklaşık 10 milyon emeklinin en önemli gündem maddesi aylıklarına ödenecek banka promosyonu. Aylardır gelecek haber bekleniyor.

    BAŞKANA SORULDU

    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Orhan Koç, bir basın mensubunun, emeklilere aylıkları karşılığında verilecek banka promosyonu konusunda gelinen aşamayı sorması üzerine, "Pazarlıklar devam ediyor. Kamu ve özel bankalarla müzakereler yapılarak emekliler için en maksimum değerde bir anlaşmanın yapılması için görüşmeler sürüyor" ifadesini kullandı.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Sosyal Güvenlik Kurumu Orhan Koç Memur Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (28)

    gına geldi, yeter be...:

    Bu haberin yerine bir fıkra yazın da emekliler olarak biraz gülelim.

    43
    3
    yanıtYanıtla
    Gözlem:

    Emekliye yılda 1 maaş ikramiye ne oldu. . ? Hani BAYRAM ÖNCESİ verecektiniz. . ? YALAN. . . YALAN SÖYLÜYORSUNUZ. . . Neyse ki, YALAN Söylediğinizi bildiğimizden olacak HİÇ UMUDUMUZ YOKTU. . ! Yalan söyleyip de aldığınız oylar, bir sonraki seçimde muhalefet partilerine gider inşallah. .

    40
    3
    yanıtYanıtla
    misafir:

    millet vekılerın promosyonu bı gecede 10 bin hesaba yatı koyun emekliler için 1 yıldır hala pazarlık yapılıyor

    37
    0
    yanıtYanıtla
    TOKİ:

    EMEKLİYİ PROMASYONA EL AVUÇ AÇTIRANLAR UTANSIN. . .

    36
    1
    yanıtYanıtla
    vatandaş:

    haberi hazırlayan muhabir de , yayımlayacak haber bulamayınca, ısıtıp, ısıtıp aynı haberi , gereksizce, bizlere sunuyor. ey muhabir! biz emekliler, zaten biliyoruz görüşmeler devam ediyor. sen, gerçek olan haberleri ver bizlere.

    34
    0
    yanıtYanıtla
    dayi:

    Emeklilerledalga geciyorlar

    28
    2
    yanıtYanıtla
    GÜNIŞIĞI:

    Bitmeyen pazarlık ama bir gün mutlaka bitecektir ancak emekli mezara girdiğinde

    29
    0
    yanıtYanıtla
    çevir kazı yanmasın:

    Fakir insanlarla dalga geçmeyin. . yaptığınız terbiyesizlik, yaptığınız iğrençlik, yaptığınız, görgüsüzlük, yaptığınız çöpçülük

    28
    0
    yanıtYanıtla
    gariban köylü emeklisi:

    bu akp nin allahı varmı şüpem var dorusu kendileri 1 günde 8 500 aldılar yediler allah belalarını verir inşallah şu emekliden köylüden işçiden garibandan ne kötülük gördüler terbiyesizlik bunların yaptığı

    25
    2
    yanıtYanıtla
    Zeyno:

    Devlet kendi kendine nasıl pazarlık yapar?? Kamu bankaları önce versin promosyonları ozel bankalar bak bakalım daha fazlasını nasıl veriyor. .

    27
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title