Haberler

Cem Boyner'e Dünya Liderlik Ödülü Verildi

Güncelleme:

BOYNER Grubu CEO'su Cem Boyner'e "Cinsiyet Eşitliği ve Küresel İşsizlik Sorunu" konulu toplantıda, "Dünya Liderlik Ödülü" verildi.

BOYNER Grubu CEO'su Cem Boyner, Birleşmiş Milletler Kadını Güçlendirme İlkeleri (Women's Empowerment Principles) kapsamında yapılan "Cinsiyet Eşitliği ve Küresel İşsizlik Sorunu" konulu toplantıda, "Dünya Liderlik Ödülü" ile onurlandırıldı.

Cem Boyner, işyerindeki demokrasi uygulamaları ve kamuoyunda cinsiyet eşitliği bilincini artıran çalışmalarıyla ödüle layık görüldü. 

Birleşmiş Milletler ödülü ile ilgili açıklamasında, işyerinde demokrasi uygulamasının, gündemdeki en önemli konu olduğunu vurgulayan Boyner, "Biz demokrasi dediğimizde, herkes için demokrasiyi kastediyoruz. Hangi kimlikten olursa olsun sunduğumuz fırsatlardan tüm çalışanlarımızın faydalanmasını sağlıyoruz" dedi. 

YARATTIĞIMIZ EŞİT FIRSATLARLA BU ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜK

Boyner, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 
"Kadınların özgürce yaşadığı, fırsatlardan faydalandığı, karar alma süreçlerine katıldığı ve temsil edildiği bir yaşam için çalışıyoruz. Ödül, savunduğumuz kadın-erkek eşitliğinin Türkiye ve dünyada yaygınlaşmasına, bizim dışımızdaki şirketlerin de harekete geçmesine neden olacak." 

Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner de "Ödüle; grup şirketlerinde tüm istihdam koşullarında sağlanan eşit fırsatlar; işyerindeki demokrasi uygulamalarının tedarik zincirinde de yaygınlaştırılması; Dünya Kadınlar Günü'nde yayınladığımız ilanlarla kamuoyunda cinsiyet eşitliği bilincini artırmamız; önderliğimizde başlatılan, yetiştirme yurtlarında büyüyen genç kadınların kişisel gelişimini ve iş hayatına hazırlanmasını sağlayan "Nar Taneleri" projesiyle layık görüldük” diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Birleşmiş Milletler Ümit Boyner Cem Boyner Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (1)

K R G Lidriskorogluu@gmail.com:

GEZIDEKI BASARISIZLIGINDAN DOLAYI MORAL MOTIVE ETMISLERDIR.SIRTINI SIVAZLIYARAK BIR DAHAKI DARBE GIRISIMLERINE HAZIR OL DEMISLERDIR.

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title