Haberler

Bp ve Brc'den "150 TL'lik Hediye Otogaz"

BP Petrolleri A.Ş. ile BRC arasındaki işbirliğiyle, Türkiye genelindeki tüm 2A Yetkili Servisleri ile BP arasında yeni bir kampanya düzenlendi.

BP Petrolleri A.Ş. ile BRC arasındaki işbirliğiyle, Türkiye genelindeki tüm 2A Yetkili Servisleri ile BP arasında yeni bir kampanya düzenlendi.

Kampanya kapsamında, mevcut kampanyaya ilave olarak 25 Ağustos - 15 Ekim 2014 tarihleri arasında sadece yeni montajlarda BRC logolu BP CLUB KART verilen müşterilere, BP'den alacakları yakıtta kullanmak üzere 150 TL'lik yakıt hediye olarak verilecek. Detaylara www.2a.com.tr 'den ulaşılabilir.

BRC OTOGAZDA BP'Yİ ÖNERİYOR

2A Mühendislik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Örücü, "Bu kampanyanın amacı, LPG dönüşüm konusunda iki büyük markanın birleşerek, pazarda bir sinerji oluşturması. Bu kampanya ile Türkiye genelindeki 250 adet BRC bayisinde gerek yeni montaj gerekse periyodik bakım yaptıran müşterilerimize BP Club Card veriyoruz. Müşterilerimiz bu kart sayesinde BP Otogaz ile tanışmış oluyorlar. Her sektörde olduğu gibi bizimkinde de alışverişler hep tavsiye üzerine gerçekleştirilir. Müşterilerimiz bize hangi markanın otogazını önerdiğimizi sorarlar. Biz de müşterilerimize BP Otogaz'ı öneriyoruz. Bu sayede müşterilerimize hem kaliteli ürün hem de kaliteli yakıt sunmuş oluyoruz. Kampanyamız başlayalı iki ay geçmiş olmasına rağmen BP Club Card sahibi yaptığımız müşterimizin sayısı 10 bini geçti" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Bp Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title