Haberler

Bakan Bayraktar Trabzon'da Otel Temel Atma Törenine Katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da 5 yıldızlı 'Ramada Plaza Trabzon Hotel'in atma törenine katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da 5 yıldızlı 'Ramada Plaza Trabzon Hotel'in atma törenine katıldı. Türkiye'nin son yıllarda istikrar yakaladığını belirten Bayraktar, "Dünyada her tarafta karışıklıklar var ama biz huzurumuzu artırmak için daha çok gayret etmeliyiz" dedi.

Yalıncak Mevkii'nde yapımı planlanan 5 yıldızlı otelin temel atma törenine Bakan Bayraktar'ın yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile çok sayıda kişi katıldı. Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzon'un tarihi derinliği ve coğrafi konumu itibarıyla son derece önemli olduğunu belirterek, yatırımı Trabzon'a getirenlere teşekkür etti. Türkiye'de huzuru artırmak için hep birlikte gayret edilmesi gerektiğini kaydeden Bayraktar, "Türkiye dünyanın en zor coğrafyasının merkezinde bulunuyor. Son 10 yılda ciddi bir istikrar yakaladı. Dünyada her tarafta karışıklıklar var ama biz huzurumuzu artırmak için daha çok gayret etmeliyiz. Bir fincan suda fırtınalar kopartmak isteyenlere de fırsat vermemeliyiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Bayraktar ve beraberindekiler duanın ardından butona basarak otelin temelini attı. 350 yatak kapasiteli 5 yıldızlı Ramada Plaza Trabzon Hotel'in 35 milyon Euro'ya mal olması bekleniyor. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Yalıncak Türkiye Trabzon Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title