Haberler

Araplar Dubai'ye de Bir "Modoko" İstiyor

Yarım asırdır özel tasarım mobilyalar üreten saygın markaları bünyesinde barındıran Mobilyanın Başkenti Modoko, Ortadoğu’nun en geniş katılımlı tasarım organizasyonu kabul edilen Dubai Index 2015’e katıldı.

Yarım asırdır özel tasarım mobilyalar üreten saygın markaları bünyesinde barındıran Mobilyanın Başkenti Modoko, Ortadoğu'nun en geniş katılımlı tasarım organizasyonu kabul edilen Dubai Index 2015'e katıldı.

Uluslararası mobilya, ev dekorasyonu, iç ve dış dizayn firmalarının ve profesyonellerinin buluştuğu çeyrek asırlık geleneğe sahip fuarda, Ortadoğu mobilya sektörünün en önemli temsilcilerine Türk mobilya tasarımının geldiği noktayı anlatan Modoko'nun; özellikle Arap kadınlarının ve büyük inşaat firmalarının yoğun ilgisiyle karşılaştığı vurgulandı.

Mobilya sektörünün devlerinin buluştuğu fuarı, 200 binden fazla ziyaretçinin izlediği ve Türkiye'den fuara 43 firmanınkatıldığı belirtildi. Fuarın Türkiye açısından en önemli gündeminin, "Ortadoğulu mobilyacıların, Modoko'dan, Dubai'ye de bir Modoko kurmasını istemeleri" olduğu ifade edildi. Ayrıca, Ortadoğulu özel inşaat firmalarının, Modoko'nun özel tasarım geleneğine büyük ilgi gösterdikleri, yoğun temasta bulundukları vurgulandı.

"'DUBAİ MODOKO' İÇİN DOĞRU ADRESİZ"

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik yaptığı açıklamada, "Ortadoğu'nun en geniş katılımlı tasarım organizasyonundaki, Modoko'ya ilginin bu denli yüksek oluşu bizi çok mutlu etti. Genel tüketici ve özel tasarım isteklerini önemsemeyi varlık nedeni sayan bir kuruluş olarak bu ilgiyi hak ettiğimizi düşünüyorum. Öte yandan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir Modoko kurulması yönünde gelen talep bizi gerçekten hem sevindirdi ve hem de şaşırttı. Bu denli önemsenmek gurur verici. Açıkçası fuarda karşılaştığımız ilgiyi de göz önüne alırsak, Dubai'ye de bir Modoko açmak üzere çalışmalara başlamanın tam zamanı diye düşünüyoruz. Ayrıca, gelecek yıl çok daha fazla Modoko mobilyacıları ile fuara katılacağız" dedi.

1946'dan bu yana, mobilya AVM'si ve özel tasarım mobilya üretimi konularında 70 yıllık bir tecrübeye sahip olduklarını vurgulayan Özçelik, Ortadoğu mobilyacılarının bu talebini karşılama konusunda doğru adres ve ürettikleri mobilya konsept tasarımları ve yenilikçi yaklaşımıyla, mobilya perakendesi konusunda gerçek bir marka olduklarını sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Etem Özçelik Türkiye Dubai Ekonomi Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Emre Kartal kim, tutuklandı mı? İsmail Kartal'ın oğlu kimdir? Hulusi Belgü kimdir? Hulusi Belgü görevi ne, nereli? Yapı Kredi Bankası satıldı mı? Koç Holding'ten açıklama geldi Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle! 21 Mayıs ATV canlı izle! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? BBCS 67. bölüm izle! #128250 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Boston Celtics Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 21 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Yapı Kredi kimin? Yapı Kredi yerli mi, yabancı mı? 21-22 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Japonya Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Arjantin Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Survivor kim kazandı? 21 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? 21-22 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title