Haberler

Uyanık Girişimci Eşek Sütüyle Paraya Para Demiyor

Güncelleme:

Eşek sütü üretim çiftliği kuran Antalyalı girişimci, kanser ve astım gibi birçok hastalığa iyi gelen sütleri Türkiye'nin dört yanına litresini kargo dahil 80 TL'ye satıyor.

Antalyalı girişimci Mehmet Ali Yalçın, 2008 yılında kurduğu eşek çiftliğinde ürettiği sütü Türkiye'nin dört bir yanına satıyor.

LİTRESİ 80 LİRAYA SATILIYOR

Ankara ve Konya'da da eşek sütü üretim çiftliği kuran Mehmet Ali Yalçın, İstanbul'da 4'üncü çiftliği hayata geçirmek için hazırlıklara başladı. Astım, kronik bronşit, kanser, siroz, ateş düşürücü, balgam sökme, kemik erimesi gibi birçok hastalığa iyi geldiğine inanılan eşek sütünün litresinin kargo dahil 80 TL'ye satıldığını aktaran Yalçın, günde 10-12 kilo arası süt üretilen çiftlikte bütün yıl boyunca taze eşek sütü bulmanın mümkün olduğunu aktardı.

YETİŞTİN BİR EŞEKTEN YARIM KİLO SÜT ELDE EDİLİYOR

Yalçın, "Piyasada birçok sahtekar var. Eşek sütü adı altında insanlara sahte süt satıyorlar. Benim çiftliğimde eşeklerim her sabah makine ile hijyenik koşullarda sağılıyor. Yetişkin bir eşekten günde yarım kilo süt elde ediyoruz. Sütler 330 mililitrelik pet şişelerde toplanarak donduruluyor. Gideceği yere buz kovalarında gönderiliyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Ali Yalçın Türkiye Konya Sağlık Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (81)

Din sömüren akpMobil-ANDROID:

akp lilere verin içsin millet koyun zaten

26
33
yanıtYanıtla
osman:

koyun olan sensin

yanıt20
yanıt8
CHP,Li:

bu mübarek sütü akapelilere icrmek lazim, , cünkü pusulayi iyice sasirdilar, , huylari iyice bozuldu, , belki düzelirler.

26
28
yanıtYanıtla
Hamburgdan:

Sen ic onu ayrica Kilicdarogluna icir, belki Imana gelirsiniz. . .

yanıt26
yanıt17
hahahhaMobil-IOS:

MAKARNACILAR MEEE MEEE DİYİN LAA BURDAMISINIZ ALLAHÇILAR OLMAYAN ALLAH BELANIZI VERMİŞ YA LA

4
28
yanıtYanıtla
Adı isimli:

İnanmadığın Allah dan tek dileğim seni helak eder inşallah

yanıt12
yanıt1
BATMAN 72:

Bu alçakça kahkahan cehennem ateşinde yanarken attığın çığlık olacak Allahın izni ile, o zaman Allah sana acımaz ve merhamet etmesin diye şimdiden Allaha yalvarıyorum. Ya rabbim bu dinsize merhamet etme. .

yanıt4
yanıt0
10 yıllık gıda mühendisiyim:

ben tavsiye etmiyorum ve almayın sakın çocuklarınızada içirmeyin. . . standart bir ölçütü yok ve bilinizki şimdiye kadar kimse aptal değildi yani bilirdi eşşek sütünü. . ama bazıları bazılarına eşşek sütü satmakla kalmayıp eşşek yerine koyar olmuş adamları. .

23
4
yanıtYanıtla
mehmet34:

Erdoğan içsin belki düzelir en azından başkan olamayacağını anlar :)

12
15
yanıtYanıtla
urfalı:

eşek sütü müslümana haramdır . bunu bilmiyorsan yada senin dinine uyarsa afiyetle iç

yanıt5
yanıt3
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title