Haberler

Ambalajın 'Ay Yıldızı' Bu Yıl Da Anadolu Cam Oldu

Güncelleme:

Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nın sonuçları belli oldu.

9 kategoride toplam 192 ambalaj başvurusunun yapıldığı yarışmada, Anadolu Cam 2 altın ve 4 yetkinlik olmak üzere toplam 6 ödül kazandı.

Ambalaj Sanayicileri Derneği'nin bu yıl beşincisini düzenlediği 'Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Şişecam Topluluğu şirketlerinden Anadolu Cam, sektörün prestijli yarışmasında 6 ödül birden alarak büyük bir başarıya imza attı.

Dünya Ambalaj Örgütü (WPO/World Packaging Organization)'ne akredite olan Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'na bu yıl dokuz farklı kategoride 192 ambalaj başvurusu yapıldı. Seçici Kurul tarafından yapılan değerlendirmede, Anadolu Cam 4'ü içecek, 2'si gıda ambalajı kategorisinde toplam 6 ödüle layık görüldü.
Anadolu Cam, içecek ambalajı kategorisinde Doğadan Soğuk Bitki ve Meyve Çayı Şişesi, Hünkar Rakı Şişesi, İBB Hamidiye Su Şişesi, Sirab Su-Maden Suyu Şişesi ile ödüle layık görüldü. Gıda ambalajı kategorisinde ise Atatürk Orman Çiftliği Yoğurt Kavanozu, Kemal Kükrer Acı Sos şişeleri ile ödülü almaya hak kazandı.
İlk aşamada 'Yetkinlik 2014 Ödülü'ne layık görülen 98 ambalajı belirleyen Seçici Kurul, ikinci aşamada ise kendi kategorileri içerisinde altın, gümüş, bronz ve yetkinlik ödülleri alacak ürünleri seçti. Yetkinlik 2014 Ödülü'ne layık görülen ambalajlar, World Packaging Organization-WPO'nun düzenlediği WorldStar Yarışması'nın yanı sıra Asya Ambalaj Federasyonu (APF) yarışması AsiaStar'a da katılma hakkını elde etti.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Anadolu Cam Ekonomi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title