Haberler

Alcatel Idol 5'in Özellikleri Ortaya Çıktı!

Akıllı telefon sektöründe diğer rakiplerine kıyasla oldukça küçük bir kullanıcı kitlesi bulunan Alcatel'in, geçtiğimiz günlerde duyurusunu gerçekleştirdiği yeni U5 HD modelinin detaylarını sizler ile paylaşmıştık.

Akıllı telefon sektöründe diğer rakiplerine kıyasla oldukça küçük bir kullanıcı kitlesi bulunan Alcatel"in, geçtiğimiz günlerde duyurusunu gerçekleştirdiği yeni U5 HD modelinin detaylarını sizler ile paylaşmıştık.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz yıl satışa sunulan ve fiyatı ile kullanıcıların dikkatini çeken Idol 4"ün devamı niteliğinde olan Alcatel Idol 5"in tanıtımı yaklaştıkça cihaz hakkında daha fazla detay ortaya çıkmaya başladı.

Gelin, şimdi Alcatal Idol 5 modeli hakkında bugüne kadar ortaya çıkan bilgileri bir araya getirerek, cihazın özelliklerine yakından göz atalım.

Alcatal Idol 5 teknik özellikleri nasıl olacak?

1.3 GHz hızında çalışan sekiz adet Cortex A53 çekirdeğine ve Mali-T720 grafik birimine ev sahipliği yapan MediaTek MT6735 işlemciden güç alan Idol 5"in 3 GB RAM ve 16 GB depolama alanı ile birlikte gelmesi bekleniyor.

5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan IPS bir ekrana ve parmak izi okuyucuya ev sahipliği yapacak olan akıllı telefon, microSD kart desteği sunarken 2800 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek.

16 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın yer alacağı Alcatel Idol 5, Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkacak.

IFA 2017"de duyurusu gerçekleştirilecek olan Idol 5"in, Avrupa"da 400 Euro gibi rakiplerine kıyasla oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile satışa sunulacağı iddia ediliyor.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Alcatel Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title