Haberler

Ekim Ayı Boyunca Garajistanbul

Güncelleme:

Ekim ayı boyunca sizleri bekleyen birbirinden güzel etkinlikler Garajistanbul'da.

2 Ekim 2013

THE LOST FINGERS - Konser

Kanadalı sıra dışı topluluk The Lost Fingers, "çingene usulü caz" olarak adlandırdıkları kendilerine has müzikleriyle klasik pop parçalarını bambaşka bir formda yorumlayan bir oluşum. Kanadalı üçlü The Lost Fingers, enerjisi yüksek caz öğeleriyle dolu eğlenceli performanslarıyla 23. Akbank Caz Festivali kapsamında garajistanbul'da olacak.

Kapı Açılış-20:00

Başlangıç - 22:00

FİYAT: Tam: 45 TL İndirimli: 35 TL

3 Ekim 2013

CHINESE MAN (Live) - Konser

Chinese Man, 2005 yılında High Ku, SLY ve Zé Mateo tarafından kurulan bağımsız bir Fransız rap kolektifidir. Marsilya merkezli grup dub, reggae, hip hop, caz ve funk gibi stilleri kullanarak insanları sahnede etkileyip, kendi propagandasını yapmayı bir hayli seviyor : Make music, not war... 2007 yılında yayınlanan ilk albümleri "Groove Sessions" dan "I've Got That Tune" adlı parça ile ses getirmeyi başaran grup, bu serisine daha sonra da 2009 yılında çıkardıkları "The Groove Sessions 2" ile tüm hızıyla devam etti. 2011 yılında ise hip-hop ve dub'ın tavan yaptığı "Racing with the Sun" adlı albümlerini çıkardılar. Chinese Man'in en büyük özelliği ise sahnede büyük bir görsel şölen sunmaları. Chinese Man 23. Akbank Caz festivali kapsamında 3 Ekim'de garajistanbul sahnesinde...

Kapı Açılış - 20:00

Başlangıç - 22:00

FİYAT: Tam: 40 TL İndirimli: 30 TL

4 Ekim 2013

SELÇUK BALCI - Konser

Selçuk Balcı 2011 yılında çıkarttığı "PATİKA" adlı albümünün ardından, ikinci albümü olan "MİLA" ile tekrar sevenleriyle buluşuyor…

Karadeniz'de müzikal bir değişim yaşanıyor, yeni kuşağın müzik kulağı bu tınılarla oluşuyor. Aralanan o güzel kapıdan avlumuza giren rüzgar, bir tutam ezgiye ve dile dönüşüyor. Selçuk Balcı, bu yeni müzikal dilin temsilcilerinden biridir. İşte bu yüzden; kemençesinden dökülen duygu ve hüzünde sadece Karadeniz değil, insan vardır!

Kapı Açılış - 21:00

Başlangıç - 22:00

FİYAT: 25 TL

11 Ekim 2013

MUSTAFA AVKIRAN & SER HOŞ KOMÜNİTE iftiharla sunar : SABAHLAR OLMASIN - matrak konser

"At iki tek, devir bir şarap, çak beş votka, aman sabahlar olmasın!" sloganıyla sahneye çıkan Mustafa Avkıran izleyenleri şaşırtarak, ters köşe yapıyor. Yılların oyunculuk yeteneğini, unutulmaz arabesk şarkılarla birleştiren Mustafa Avkıran, geceleri seven, gecelerden zevk alan, geceleri yaşayanlar için matrak bir konser sunuyor.

Kapı Açılış - 21:00

Başlangıç - 22:00

FİYAT: Oturma (Masa) : 50 TL kişi başı / Oturma (Bar) : 40 TL kişibaşı / Ayakta: 30 TL kişi başı

12 – 26 Ekim 2013

KAFASI KARIŞIK KONTRTENOR - NURİ HARUN ATEŞ

Atlıkarınca dönüyor dönüyorrr…

Kafası Karışık Kontrtenor dönüyorr dönüyorr…

Ve şov Aysel Gürel'in kaleminden dökülen bir cümle gibi başlıyor…

"Lunapark gerçek mutlulukların olsa olsa bir parmak balı, oysa aslında hepimizin masalı"

Nuri Harun Ateş yeni sezonda yenilediği şovunda hikayesini kendi Lunapark'ında anlatıyor.

Kapı Açılış - 21:00

Başlangıç - 22:30

FİYAT: VIP (Masa) : 40 TL kişi başı / Oturma (Masa - Bar) : 30 TL kişi başı / 20 TL kişi başı

23 Ekim 2013

İSTANBUL İÇİN DAMAR VAKTİ - NURİ HARUN ATEŞ

Nuri Harun Ateş tüm efkarıyla sahnede!

Damar şarkılardan oluşan müthiş repertuvarı dinleyenleri adeta mest ediyor. Sezen Aksu şarkılarından Orhan Gencebay klasiklerine kadar tüm şarkıları seslendiren Nuri Harun Ateş, kendi bestelerine de yer veriyor. Damarlarınıza kadar nüfuz edecek olan, efkar garantili bu konser garajistanbul'da dinleyicilerini bekliyor.

Kapı açılış - 20:00

Başlangıç – 21:30

FİYAT: Oturma (Masa) : 40 TL kişi başı / Oturma (Bar) : 30 TL kişibaşı / Ayakta: 20 TL kişi başı

21 -28 Ekim 2013

ALİ İLE RAMAZAN - Tiyatro

Studio 4 Istanbul - Perihan Mağden'in Romanından

Romanın baş kişileri Ali ve Ramazan'ın hikayesinin yanında günümüzde onların yaşadıklarının peşinden giden iki farklı hikaye de oyunun kurgusuna dahil ediliyor. Seyirciler bir yandan Ali ile Ramazan'ın 1990'ların zorlu günlerindeki hikayesini izlerken bir yandan da günümüzde yaşadıkları dünyanın, onları kabul etmesine uğraşan başka karakterlerin de hikayelerini ortak bir yapının içinde izleyecekler.

Ali ile Ramazan teatral olarak daha önce girilmemiş sularda hem Türkiye'de hem de başka ülkelerde yaşayan izleyicilere çarpıcı bir hikayeyi pek de alışık olmadıkları bir biçimde sunacak.

Kapı Açılış - 19:30

Başlangıç - 20:30

FİYAT: Tam: 35 TL İndirimli: 25 TL

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Selçuk Balcı Marsilya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title