Haberler

"Eğitimli ve nitelikli insanlar yetiştirmeyi hedeflemeliyiz"

Güncelleme:

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı, Kütahya Valisi Ali Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan toplantıya; Belediye Başkan Vekili Salih Özden, DPÜ Rektör Vekili Prof. Dr. İrfan Terzi, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda; Milli Eğitim Müdürlüğü verileri, kurum ve kuruluşlar iş birliğinde yapılan çalışmalar hakkında sunum eşliğinde bilgiler verildi.

Açılan kurs ve eğitim faaliyetlerinden elde edilen sonuçların ve kişiye olan katkısının takip edilmesi gerektiğini kaydeden Vali Çelik, "Açılan kurs sayısı değil etkisi, sağladığı kazanç önemli. Faaliyetlerin geri dönüşünü almalıyız. Eğitimli ve nitelikli insanlar yetiştirmeyi hedeflemeliyiz. Bunun için de eğitim ve öğretimi birleştirmeliyiz. Özverili bir çalışmayla bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Yüz yüze eğitimde dikkat edilmesi gereken hususlara da değinen Vali Çelik, Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu'na uygun hareket edilerek okullardaki temizlik tedbirlerinin titizlikle takip edilmesi talimatını verdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salih Özden Kütahya Rektör Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title