Haberler

Belevi Şen Çocuk Masal Atölyesi Açıldı

Güncelleme:

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in söz verdiği projelerden biri olan Belevi Şen Çocuk Masal Atölyesi, törenle açıldı. Atölyede çocuklar verimli ve eğlenceli etkinliklerle vakit geçirecek.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in Belevi halkına söz verdiği projelerden biri olan Belevi Şen Çocuk Masal Atölyesi, Belevili çocukların ve ailelerin katılımıyla törenle açıldı.  Belevi için bir ilk olan Şen Çocuk Masal Atölyesi'nde 36- 60 aylık çocuklar verimli ve eğlenceli etkinliklerle vakit geçirecek.

Belevi Şen Çocuk Masal Atölyesi'nin açılışında konuşan ve konuşmasında atölyenin halkın ihtiyaçlarından doğan bir proje olduğuna dikkat çeken Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Biz çok uzun zamandan beri Belevi'de kadınların ekonomik hayata dahil olurken, gözlerinin arkada kalmayacakları bir eğitim alanı kurmak istiyorduk. O yüzden daha öncesinde inşaatı yapılan ama hiç kullanılmayan bu yapıyı, geleceğimizin mimarı olacak çocuklarımıza teslim edelim istedik" dedi.

Belevi Şen Çocuk Masal Atölyesi'ne Belevi halkının sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Başkan Ceritoğlu Sengel, "Bizler yine Belevi halkının isteklerine kulak vererek hareket edeceğiz. Çünkü gelecek hepimizinse, gelecek çocuklarınsa burası Belevi'ye ve bu güzel miniklere hayırlı uğurlu olsun. Çocuklarımız burada hem eğlensinler hem öğrensinler.  Atatürkçü, çağdaş ve cumhuriyetçi çocuklar yetiştirmek nasip olsun" diye konuştu.

Başkan Ceritoğlu Sengel, konuşmasının ardından Belevili çocuklar ve aileleriyle birlikte Belevi Şen Çocuk Masal Atölyesi'ni gezdi.

Kaynak: ANKA / Eğitim

Filiz Ceritoğlu Sengel Selçuk Çocuk Efes Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title