Haberler

Eğitim Bir Sen Üniversite Buluşması

Eğitim Bir Sen Üniversite 2 Nolu Şubesi, üyelerini ‘Eğitim Bir Sen Üniversite Buluşması Etkinliği’nde buluşturdu.

Eğitim Bir Sen Üniversite 2 Nolu Şubesi, üyelerini ' Eğitim Bir Sen Üniversite Buluşması Etkinliği'nde buluşturdu.

Özden Park Tesisleri'nde piknik havasında geçen etkinliğe Memur Sen İl Başkanı Muhammet Erdoğan, Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Sezer, Ulaştırma Memur Sen Şube Başkanı Timur Ayhan Kılıç, Toç Bir Sen 31 Nolu Şube Başkanı D.Bilal Akkuş, Toç Bir Sen 15 Nolu Şube Başkanı Gürdal Ersoy ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Memur Sen İl Başkanı Muhammet Erdoğan etkinlikte yaptığı konuşmada, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen'i daha da büyütmek, eğitimin kalitesini artırmak, tam demokrasiye geçmek, milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirmek için mücadelelerine devam edeceklerini belirterek, "Türkiye'nin gençlik ve gelecek inşasında sendikal sorumluluğumuz ana başlığımızdır. Dünyada olup bitenlerin farkında olan, milli ve manevi değerlere sahip, demokrat bir gençlik yetiştirmek için gayret sarf etmeliyiz. Anne, baba ve sendika olarak sorumluluğumuz, Gençlerimizi alkole ve uyuşturucuya düştükten sonra 'nasıl tedavi edebiliriz' değil, kötülüğe giden yolu başından tıkayarak onları maddi ve manevi kalkınmanın içerisinde bu ülkeye kazandırmak olacaktır" dedi.

Eğitim Bir Sen Üniversite 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Benli de, birçok üniversitede personelin taşınması için hizmet satın alındığını belirterek, "Çukurova Üniversitesi ve Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yöneticileri bütçelerine personel taşıma hizmetini koymalıdır. Unvan değişikliği sınavı yapılmasının önünde hiçbir engel bulunmamaktadır. Yüksek Öğretim Kurulu yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliğini biran önce çıkarmalıdır. Özlük hakları boyutuyla akademisyenlere zam, genel idare hizmetler sınıfı ile yardımcı hizmetler sınıfı çalışanlarının görev tanımlarını içerecek yönetmelik, 4/C'liye kadro verilmesi, disiplin affı, 2005 yılından sonra göreve başlayanlara bir derece verilmesi, emekli ikramiyesinin hesaplanmasında 30 yıllık hizmet süre sınırlamasının kaldırılması gibi konularda mücadelemize devam ediyoruz" diye konuştu.

Sendikal faaliyetler ile bugüne kadar yapılan çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda ülke konulara da görüşüldü. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Erdoğan Eğitim Bir Sen Mehmet Sezer Memur Sen Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

aydin okutanaydin-01@hotmail.com:

üniversite çalışanlarımız hocasıyla idari personeli ile eğitim bir sen üniversite subesi üyeleri bahar buluşmasında bir araya gelerek karşılıklı soru cevaplı sorunları anlamaya ve çözümü konusunda istişareler yapıldı.ikram edilen yemekle birlikte piknik havasında güzellikler hep birlikte paylaşıldı ..bu tür faaliyetlerin periyodik olarak yapılması genel talep olarak anlaşılmış olup bu konularda daha sosyal faaliyetler yapılmaya devam edilecektir...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title