Haberler

Egemen Bağış'tan Atakum Belediyesi'ne Kitap Bağışı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Egemen Bağış, Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'ne Kitap Bağışında Bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Egemen Bağış, Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'ne kitap bağışında bulundu.

Yaklaşık 1 ay önce AK Parti 9. Dış İlişkiler Bölge Eğitimi Semineri nedeniyle Samsun'a geldiğinde Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'ni gezen Egemen Bağış, kütüphaneye kitap bağışı sözü vermişti. Eğemen Bağış, Eğitim ve Eğlence Merkezi'ni Samsun'a kazandıran Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'a, 500 kitap gönderdi. Kitapları teslim alan Bektaş, ilgililere teslim ederek kütüphanede yerini almasını sağladı. Duyarlı davranışından dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Egemen Bağış'a teşekkürlerini ileten Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Egemen Bağış, merkezi gezerken kütüphane için kitap göndereceğini dile getirmişti. Bu sözünü de yerine getirdi. Kendisine çok teşekkür ederim" dedi.

(MD-SA) 17.06.2008 16:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title