Haberler

Efkan Ala, Ankara Saldırısından 4 Saat Sonra İki Cümlelik Açıklama Yaptı

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan Ankara'da 28 kişinin öldüğü, 61 kişinin ise yaralandığı bombalı saldırıya ilişkin açıklama geldi.

Ankara'da Genelkurmay Başkanlığı'nın arkasındaki lojmanlar bölgesinde üç askeri servis aracı ile bir özel araçtan oluşan askeri konvoya bombalı araçla saldırı düzenlendi. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş 28 kişinin öldüğünü, 61 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

4 SAAT SONRA İKİ CÜMLELİK AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan olay ilişkin ilk açıklama 4 saat sonra Twitter'dan geldi. İçişleri Bakanı Ala Twitter'dan yaptığı açıklamada "Bu akşam Ankara'da yaşanan terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Bu ülkemize karşı yapılmış bir saldırıdır." dedi.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Efkan Ala Twitter Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (148)

....:

Ne istiyorsunuz bu adamlardan,cozum surecine girdiler hain dediniz, surec bitti yine hain dediniz napsin adamlar Cumhuriyet doneminin en buyuk operasyonunu icte ve dista ak parti yaptı ,daha da ugrasiyorlar,kolaymi 40 senedir sizin mhp niz chp niz bitiremedi ,zaten onlar zamaninda yapilan yanlislardan dolayi bu teror büyüdü,simdi tek suclu kürt halkı ve ak partimi oldu yani,beyinsiz bir topluluksunuz siz soylecek soz bulamıyorum size yazık yazık

43
104
yanıtYanıtla
vatan sever Kürt:

adelet iç işleri bakanları emniyet genel müdürü müt müsdaşarı hemen çok acıl sabah olmadan istifa edmelliler meclis acıl toplanıp Meclisdeki pkk yandaşı szöcülerini dokunuzmalıklarını kaldırıp Tutuklanalı Bayraksız belediyeler kapatılıp başkanları tutuklanmalı Pkk terörö örgütünü kısmen öven veya övmeye yönlik açıklama yapanlar lar tutuklanmalı İDAM geri gelmeli Spora bıle unuversiteye kadar girdi pkk yandaşları halal barış hala süreç

95
24
yanıtYanıtla
SAG DUYU:

ESERiNiZLE ÖVÜNÜN AKP YE OY VEREN KENDiNi EHLi MÜSLiM ZANNEDENLER. . . . BRAVO. . . .

82
15
yanıtYanıtla
TARIK:

AAAAAAAAAA İÇ İŞLERİ BAKANIMI VARKİ TÜRKİYEDE

89
4
yanıtYanıtla
SARSINTI:

AKP HEM TÜRKLERİ HEM KÜRTLERİ ŞAŞIRTARAK VE ALDATARAK İLERLİYOR BOP PROJESİNE AKP NİN DERDİ NE TÜRKİYE NE DE KÜRDİSTANDIR ONUN DERDİ YAHUDİ MADALYASI ALDIĞI BÜYÜK İSRAİLDİR

52
14
yanıtYanıtla
SARSINTI:

TÜM TERRÖR GRUPLARIYLA APOYLA BARZANİ PYDLİ TERÖRİST SALİH MÜSLÜMLE GÖRÜŞEN AKP ŞİMDİ İSE ABD YE HAVASAHSINI AÇARAK PYD YPG HAVADAN DESTEKLEMESİNİ SAĞLAMAKTADIR Bİ YANDAAN İSE KÜSRDİSTAN NARALARI ATAN BARZNİN PEŞMERGELERİNİ EĞİTEN KORUYAN ASKERLERİMİZ Bİ YANDAN İSE BARIŞ SÜRECİ İHAMET SÜRECİNDE HABURDAN DAĞDAN TERÖRİSTLERİ DAVUL ZURNA ŞEHİRLERE YERLEŞTİRDİLER AKP TERÖRİST GRUPLARIN HEPİSİNE HERYERDE DESTEK OLMUŞTUR

52
8
yanıtYanıtla
08:

gerçekten ülkemize karsı yapılmış bir saldırımıdır ben rusya ya yapıldı sanıyordum

57
2
yanıtYanıtla
Sami:

En son ankarada 100 kişi öldüğünde ekran karşısında sırıtan adam değilmi bu?

45
11
yanıtYanıtla
baq h3l3:

sizin tek derdiniz tayibi başkan yapmak başkada bi işe yaramazsınız. . .

37
16
yanıtYanıtla
sinir:

Size oy verenlerin elleri kirilsin, ne diyeyim. Bakin ülkenin haline, hala kinamakla mesgulsünüz. Yuhhh artik yuhhh, daha kac can gidecek?????

47
6
yanıtYanıtla
Tüm 148 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title