Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Havsa ilçesinin Musulça köyünde şükür duası yapıldı.

Havsa ilçesinin Musulça köyünde şükür duası yapıldı.

Köy camisinde mevlit okutulması ve şükür duası yapılmasının ardından vatandaşlara ikramda bulunuldu.

Köy muhtarı Rasim Köyatası ve köy sakinleri çeşitli il ve ilçelerden duaya gelenlerle ilgilendi.

Duaya, Havsa Kaymakamı Alpaslan Kılıç, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

-Havsa Köylere Hizmet Götürme Birliği

Havsa Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Havsa Kaymakamı Alpaslan Kılıç, halk eğitim merkezi toplantı salonunda yapılan olağan genel kurulda, birliğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve katılanlara teşekkür etti.

Bütçe görüşüldü ve olağan genel kurul meclisi tarafından onaylanmasının ardından, yapılan oylamada Hasköy Muhtarı Fahri İpek ve Taptık Muhtarı Ahmet Özer bir yıllığına birlik encümeni seçildi.

Genel kurula, birlik müdürü Ramazan Kayalı ve muhtarlar katıldı.

-Öğrenciler doğa defilesi düzenledi

Edirne Doğa Koleji öğrencileri çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla doğa defilesi düzenledi.

Kolejin bahçesine kurulan platformda öğrenciler doğal ürünlerden oluşturdukları kıyafetleri izlenime sundu.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Meltem Uçar, doğanın korunması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Çevre hassasiyeti yüksek bir kurum olduklarını aktaran Uçar, "Buradaki amacımız doğal bir defile yapmaktı. Bunun için doğal malzemeleri topladık. Kozalaklar, kullanmadığımız kağıtlar, geri dönüşüm malzemeleri bizim defilemizin ana malzemeleri oldu. Öğrencilerimiz çok güzel bir defile hazırladılar" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Okan Gaytancıoğlu Alpaslan Kılıç Havsa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title