Haberler

Sunucu Ece Vahapoğlu'nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Güncelleme:

Bodrum'da tatiline başlayan 5 aylık hamile sunucu Ece Vahapoğlu ve eşi Cihan Alpay Ege sularının serinliğine kendilerini kaptırdı.

Ümit Boyner'in kardeşi Cihan Alpay ile Haziran 2018'de evlenen Ece Vahapoğlu annelik için gün sayıyor. Bodrum'da tatiline başlayan 5 aylık hamile sunucu Ece Vahapoğlu ve eşi Cihan Alpay Ege sularının serinliğine kendilerini bıraktılar. Çiftin erkek bebek bekledikleri öğrenilirken, Vahapoğlu'nun ise karnının iyice şiştiği görüldü.

ERKEK BEBEK BEKLİYORLAR

Önceki gün Bodrum'un serin sularında yüzerken görüntülenen sunucu Ece Vahapoğlu, erkek bebek beklediklerini söyledi. 5 aylık hamile karnının iyice şiştiği görülen sunucu bol bol denize girip serinledi. Doğacak bebeklerine henüz bir isim bulmadıklarını söyleyen çift, denizin tadını doyasıya çıkardı.

Sunucu Ece Vahapoğlu'nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Sunucu Ece Vahapoğlu'nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Sunucu Ece Vahapoğlu'nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Ece Vahapoğlu Bodrum Ege Haberler

Bakmadan Geçme

İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak?
500

Yorumlar (21)

melis:

yani bu hamilelerde çok ahlaksız olmaya başladı bu durumunuza uygun mayolar var nedir bu böyle bukadarda gevşeklik olurmu yanınızdaki o adamlarda hiçmi sizi uyarmıyor bırak birinin uyarmasını kendini bilen kadın bu görüntüyle denize girmez uygun mayo girer iyice ahlaksız edepsiz toplum olduk yuh olsun size çağdaşlık falan değil düpedüz edepsizlik yaptığınız

71
32
yanıtYanıtla
Elif:

herhangi bir kadın bikini giyince sorun olmuyor hamile bir kadın bikini giyince mi ahlaksız, edepsiz oluyor? aynı zamanda kadının görüntüsünde ne var anlayamadım? kendini bilen kadın bu görüntüyle denize girmez demişsin. bahsetmiş olduğun görüntüyü annen sana hamileyken de yaşadı. bir gün evlat sahibi olacağın zaman sen de yaşayacaksın. umarım o zaman da sana biri ahlaksız edepsiz der.

yanıt9
yanıt12
gerçek:

güzel kadın güsteriyor çirkin ise edepsizlik diyor

yanıt9
yanıt26
xx:

terbiyesiz de ahlaksız da sensin. hamilelik kutsal bir durumdur. doksan kiloyla bikini giyiyorsa kişiler bu kadın da rahatça giyebilir. özgür bir ülkede yaşıyoruz, bırakın bu arap zihniyetini. . .

yanıt8
yanıt7
ASİLTÜRK__ XX KİŞİSİNE CEVAP:

Beyinsiz hamilelik kutsaldır da milletin gözüne sokmaya ne gerek var, ayıp değilmi, bazı kadınlar normal giyinikken pelerin takıyorlar üzerlerine ki durumları belli olmasın, rahatsız oluyorlar senin anlayacağın, peki böyle mahrem bir durumu ulu orta yaşamak nedir, bak biz bir şeyler yaptık, sonucunu göğsümü gere gere gösteriyorum der gibi. Aslında benim inancım ve ahlakıma göre hangi kilo ve yaş olursa olsun kadının mayo giymesi normal değildir. Arap zihniyetiyle alakası yok, bırakın bu edebiyat

yanıt0
yanıt0
şekilsiz:

utanmaz yarın yerin dibine girer görürsün o şekilde gezmeyi utan biraz

17
20
yanıtYanıtla
Hakan:

Gezmiyor denizde kadın KÖRMÜSÜN gazetecilerde insanlsarı rahatsız edip fotoğraf çekiyor. .

yanıt0
yanıt0
sinan:

la olum bi akıllanın daa o eskimiş kafalarınızı kumdan bi çıkartın kime göre ahlaksız sana göremi kurana göremi kurana göreyse onu allah değerlendirir sana ne oluyo güneşten faydalanıyo içindeki bebekte bi insan olun loo adam olun önce

16
20
yanıtYanıtla
Efane DADAŞ:

iyi karının karnına koyarsın bitane atarsın güneşin ortasına bol bol güneşlenir. . . neye göreymiş de yok allah ile onun arasındaymışta ulan asıl sen ve senin gibi düşünen zihniyet yüzünden toplumda sevgi saygı adap töre ar namus kalmadı messeminiz ne kadar geniş onu karışma buna karışma hayvanlar bile sizlderden daha adaplı. . .

yanıt1
yanıt0
Bilu:

EDEP NAMUS AR KALMADI ORTALIK O BU OLDU

21
12
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title