Haberler

Ece Gürsel Dizi Teklifini Yalanladı

Konya'da Podyuma Çıkan Ünlü Manken Ece Gürsel, Barbi Operasyonu'nun Kitap Olmasından Sonra, Dizi Film Çekilmesinin Gündeme Gelmesiyle Kendisine Dizide Başrol Oyunculuğu Teklifi Geldiğinin Tamamen Asparagas Bir Haber Olduğunu Söyledi.

Konya'da podyuma çıkan ünlü manken Ece Gürsel, Barbi Operasyonu'nun kitap olmasından sonra, dizi film çekilmesinin gündeme gelmesiyle kendisine dizide başrol oyunculuğu teklifi geldiğinin tamamen asparagas bir haber olduğunu söyledi.

Konya'da açılan Anadolu Moda Show Fuarı'nda düzenlenen defilede mankenlerle birlikte podyuma çıkan Ece Gürsel, birbirinden farklı kıyafetleri tanıttı. Gürsel bir ara elinde beyaz bir güvercinle podyuma çıktı. Öperek attığı güvercin çok fazla uçamadan yere düştü. Yaşlı bir vatandaşın güvercini alarak öpmesinin ardından, gelen bir güvenlik görevlisi güvercini aldı. Podyumda bol bol alkış alan Ece Gürsel, daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.

Son günlerde bazı gazetelerde hakkında çıkan iddialara cevap veren Gürsel, "Gazetelerin yazdıkları tamamen asparagas. Çünkü bana dizi teklifi gelmedi. Öyle bir dizi teklifi gelirse zaten reddederim. Şuanda diziye ayıracak hiç vaktim yok. Açtığım tazminat davaları var, bu şekilde abartmaya devam ederlerse ceza davası da açarım. Öyle basit bir kanun yok bu ülkede, bu yüzden hakkımı aramasını bilirim" dedi.

Vücudunun bir çok yerinde birbirinden farklı dövmeler olan Ece Gürsel, 16 yaşındayken sırtına yay burcunun dövmesini yaptırdığını belirterek, "Bileğimde de, ayaklarımda da farklı dövmeler var. Mesela ayağımdaki dövmede 'Beni öldürmeyen acı yüceltir' yazıyor. Bir hafta sonra ise ya omzuma yada vücuduma Japonca 'Aşk' yazdırmayı düşünüyorum. Aşk yazısını tercih etmemin sebebi ise kendim bir aşk insanı olduğumdandır. Şuanda ise bir sevgilim yok" şeklinde konuştu.

(HİV-FM-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title