Haberler

Ebru Şallı'nın Cesur Kıyafeti Defileye Damgasını Vurdu

Güncelleme:

Mavi body ve transparan eteğiyle ilgi odağı olan Şallı, flaşların birbiri ardına patlaması üzerine "Neden bu kadar çok fotoğraf çekiyorsunuz?" diye sordu.

Modacı Cengiz Abazoğlu, adL markası için hazırladığı "Sonsuz" adlı yeni koleksiyonunu önceki gün düzenlediği defileyle tanıttı.

ÜNLÜ MANKENLER PODYUMDAYDI

Derin yırtmaçlı ve dantel detaylı elbiseler ile pantolon-ceket tasarımlarının yer aldığı koleksiyonun beğeniye sunulduğu defilede Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Yüksel Ak ve Merve Büyüksaraç gibi ünlü modellerin yanı sıra kısa süre önce ikiz bebeklerini dünyaya getiren Wilma Elles de podyuma çıktı.

GECENİN EN CESURU OLDU

Ebru Şallı, defilenin en cesur davetlilerinden biriydi. Abazoğlu imzalı mavi body ve transparan eteğiyle ilgi odağı olan Şallı, flaşların birbiri ardına patlaması üzerine gülümseyerek muhabirlere "Neden bu kadar çok fotoğraf çekiyorsunuz?" diye sordu.

Adı bir dönem Sinan Akçıl ile aşk dedikodularına karışan Ziynet Sali, Akçıl'ın sevgilisi Ebru Şallı ile bir süre sohbet etti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cengiz Abazoğlu Özge Ulusoy Ebru Şallı Yüksel Ak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (64)

bır anne:

ya ıkı cocuk annesı gıymeseydın otulu evıne perde yapsaydın bence tukenmısık senduromuna gırmıs

44
1
yanıtYanıtla
Ankarali:

Bir erkek olarak kiyafetini begenmedim, cok kotu. Eski Turk filmlerindeki yasli kadinlarin giydigi mayolari andiriyor. Ote yandan da, bir anneye toplum icine boyle bir kiyafetle cikmasini hic yakistiramadim. Yani nereden bakarsaniz kayipta, elle tutulur bir tarafi yok. Kendini rezil etmis.

37
2
yanıtYanıtla
Gecenin en edepsizi oldu:

Edepsizligin yerini cesur almis

34
1
yanıtYanıtla
RAUF:

EDEPSİZLİĞİN ADI NE ZAMANDAN BERİ CESARET OLMUŞ.

32
1
yanıtYanıtla
Türk Kizi:

Kisiligini gösteremeyen, bedenini gösterir.

25
3
yanıtYanıtla
ibrahim gönülal:

"Niye beni çekiyorsunuz ayol açıkta birşey mi gördünüz?" demiştir herhalde :)

27
0
yanıtYanıtla
komandoMobil-ANDROID:

ya bunu askerlere versinler doyurur mehmetcikde keyifeder o da

18
5
yanıtYanıtla
relaxMobil-IOS:

Bu nasil bir arka. Igrenç yaw.

22
1
yanıtYanıtla
canbek:

ebru sana hastayım

1
22
yanıtYanıtla
Merve:

Birgün çocuğun büyüdüğünde ve bu fotoğrafları gördüğünde hala sana anne diyebilecek mi bide bişey yokmuş gibi niye bu kadar çok fotoğraf çekiyosunuz demiş normal bişey zannediyo herhalde

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title