Haberler

EaseUS Data Recovery Wizard

ilandır
Güncelleme:

Verilerinizi kaybetmek, sizin için hayal kırıklığı anlamına gelebilir. Belki de sizin için manevi değeri çok yüksek bir resim, önemli bilgilerin yer aldığı bir dosya, size özel videolar, sürekli dinlediğiniz bir şarkı…. kısacası kaybettiğiniz şey, bir veriden çok daha ötesi olabilir.

Ama artık endişelenmenize gerek yok. Çünkü EaseUS Data Recovery Wizard ile artık verilerinizi kurtarabileceksiniz. Üstelik hem çok hızlı hem de pratik kullanımı sayesinde, verilerinizin kaybolması artık sizin için sıradan bir durum haline gelecek. Nasıl mı? İşte tüm yönleri ile EaseUS Data Recovery Wizard programı ve avantajları…

EaseUS Data Recovery Wizard Nasıl Bir Program?

Verilerinizi kurtarmanızda size yardımcı olacak olan EaseUS Data Recovery Wizard, dilerseniz sadece kurtarmak istediğiniz veriyi, dilerseniz de herhangi bir zaman aralığındaki geri getirmek istediğiniz tüm verileri kurtarmanızı sağlıyor. Program, son derece basit arayüzü sayesinde pratik kullanım imkanı sunuyor. Aynı zamanda hızlı kullanımı ile de saatlerce verilerinizin kurtarılmasını beklemek zorunda kalmayacaksınız. Sadece birkaç tıkla, verilerinizi arzu ettiğiniz dosya veya klasöre taşıyabilecek ve gönül rahatlığı ile verilerinize kavuşabileceksiniz. Peki bu programa nereden sahip olacağınızı mı merak ediyorsunuz? adresini ziyaret ederek, hem program hakkında detaylı bilgi alabilir hem de programı bilgisayarınıza yükleyebileceksiniz. Lütfen tüm detaylar için sayfayı ziyaret ediniz.

Hangi Verilerimi Kurtarabilirim?

Açıkçası bu mükemmel program ile aklınıza gelebilecek tüm verilerinizi kurtarabilmeniz mümkün. Herhangi bir ses dosyası, resim ve fotoğraf, video, ofis uygulaması (Word, Excel, Powerpoint vs.), program, uygulama, belge, mail ve daha birçok formatta veriyi, rahatlıkla kurtarmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Hangi Platformlar İçin Kullanabilirim?

Kullanmakta olduğunuz tüm dijital platformlar için verilerinizi kurtarabilirsiniz. Kullandığınız platformun teknik özelliklerine göre, kurtarma süresi değişkenlik göstermekle birlikte, hızlı ve pratik bir şekilde verilerinize kavuşabileceksiniz. Akıllı telefon, tablet, hard disk, bilgisayar, laptop, Mac Book, SD kart, USB bellek ve diğer tüm dijital platformlara bu programı yükleyerek, dilediğiniz veri veya verileri kurtarabilirsiniz.

Hangi İşletim Sistemlerini Destekler?

Windows, iOS, Android, Mac, Linux ve diğer tüm işletim sistemlerinde bu programı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanmadan önce, hangi işletim sistemi ve CPU tabanı (32 -64 bit) kullandığınızdan emin olmanız gerekir.

Sizlere daha fazla yardımcı olmak adına EaseUS Data Recovery Wizard programını %50 indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Peki Verilerimi Nasıl Kurtarabilirim?

Programı indirdikten sonra kurulama geçiniz ve kurulum bittikten sonra programı açarak aşağıdaki adımları takip ediniz.

Programı açtığınız zaman ekranda "Veri bulmaya başlamak için bir yer seçin" sekmesine tıklayınız. Burada C:/, D:/ … klasörü altındaki aramak istediğiniz yeri tıklayınız ve ardından Tara sekmesine tıklayınız. Sol kısımda filtreleme yapabileceğiniz bir alan var. Bu alanda, video, resim, belge veya herhangi bir veri başlığını işaretleyerek işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Ardından Tarih ve Boyut kısmı var ve buraları da dilediğiniz şekilde filtreleyebilirsiniz. Aradığınız dosya ile birlikte bazı dosyaların bir listesi ekranda çıkacaktır. İstediğiniz dosyayı tıklayarak "Kurtar" sekmesine tıklayınız ve dosyanızın yüklenmesini istediğiniz klasörü seçiniz. Hepsi bu kadar!

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title