Haberler

Düzce Fen Lisesi 3. Dönem Mezunlarını Verdi

Düzce Fen Lisesi Son Sınıf Öğrencileri Yoğun Bir Öğretim Yılını Muhteşem Bir Yıl Sonu Gecesiyle Geride Bıraktı.

Düzce Fen Lisesi son sınıf öğrencileri yoğun bir öğretim yılını muhteşem bir yıl sonu gecesiyle geride bıraktı.

2002 yılında kurulan Fen Lisesi'nin 3. dönem mezunları için Binef At Çiftliği'nde mezuniyet gecesi gerçekleştirildi. Geceye AK Parti Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Törende konuşan Milletvekili Erbay, üniversiteden gelen ve eğitimin içinde ömrünü geçirmiş biri olarak, Düzce'nin bugüne kadar ki süreçte ÖSS'de yer aldığı sıralamadan mahcubiyet duyduğunu belirterek, "ÖSS'de Düzce'nin bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkmasını sevda haline getirdim. Bu konuda her türlü teşebbüsü kendime şiar ettim. Bu yavrularımız bu sene ÖSS sınavına girecekler. Bunlardan çok ümidim var. 42'si de arzu ettikleri üniversitenin ilgili fakültelerine girsinler. Onlardan çok ben sevineceğim. Bu çocuklarımız sayesinde Düzce'nin itibarı yükselecektir. Size güveniyorum çocuklar" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer de, öğrencilerin ÖSS için çok çalıştıklarını başaracaklarına inandığını belirterek, "Bu yavrularımızın yaşadıkları heyecanları ilmek ilmek yaşadık. Anne babaların da heyecanını anlıyoruz. Biz de anne babayız. Ben bu yavrularımızdan ben de çok ümitliyim. Emeklerinin zayi olmayacağına inanıyorum. Onlar bir yandan gelecek kaygısı taşıyorlar, bir yandan da 4 yıldır aynı sıraları paylaştıkları arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü yaşıyorlar. Üniversiteye giderseniz eğer lise arkadaşlıklarının ne kadar farklı ve güzel olduğunu anlayacaksınız. Sizlere Düzce'yi ve okulunuzu unutmayın diyorum. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 96.23 puan ortalaması ile okul birincisi olan Mehmet Çağrı Özkan'a, 94.95 ile ikinci olan Nazan Öztürk'e ve 92.96 ile üçüncü olan Abdurrahim Gördebil isimli öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Program eğlenceli parçalar eşliğinde öğrencilerin dans etmesi ile devam etti.

(AY-İÇ) 07.06.2008 14:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title