Haberler

Dursunbey'den Kısa Kısa

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mahir Alkan, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

İlk olarak Dursunbey Meslek Yüksekokulu'nda incelemelerde bulunan Alkan, daha sonra Akyansar, Yılmaz, yüksekokul müdürü Prof.Dr. Raif Kurtaran, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Teke, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Sincanlı, Keresteciler Derneği Başkanı Osman Bahçavan, Dursunbey İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Eğinli ile toplantıda bir araya geldi.

Yılmaz, Balıkesir'de açılması kararı alınan İlahiyat Fakültesi'nin Dursunbey'de yapılmasını yöneticiler ve ilçe haklının çok istediği belirterek, Alkan'dan destek istedi.

Alkan ise İlahiyat Fakültesi açılması ile ilgili Dursunbey Belediye Başkanı'nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup verdiğini söylediğini belirterek, "Başbakanımız söylerse akan sular durur. O zaman Dursunbey'e açılması gündeme gelir. Ama şu anda İlahiyat Fakültesi Balıkesir'de" dedi.

-Dursunbey'de basın mensupları fidan dikti

BALIKESİR (AA) - 22.03.2013 - Dursunbey'de basın mensupları, fidan dikti.

Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar'ın "basın mensuplarının da birer ağacı olmalı" sözünden hareketle, Dünya Ormancılık Günü'nde farklı bir etkinlik düzenlendi.

Basın mensupları, Dursunbey Spor Salonu çevresinde yürütülen düzenleme çalışmalarında, 40 fidanı toprakla buluşturdu. Aksanyar, Dursunbey Hakimiyet Gazetesi sahibi Mehmet Yarma ile fidan dikti.

Fidan dikiminin ardından Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Hükümet Konağı önünde, ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.

Aksanyar ve Orman İşletme Müdürü Mustafa Koç, burada halka ücretsiz fidan verdi. - BALIKESİR

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Ruhi Yılmaz Yaşar Aksanyar Mahir Alkan Dursunbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title