Haberler

Dünyaya Yön Veren John Legend İstanbul'da

Güncelleme:

Dokuz Grammy sahibi John Legend, 20. İstanbul Caz Festivali kapsamında ilk kez İstanbul'da sahne alacak.

Müzikseverlerin hayran olduğu John Legend, 20. İstanbul Caz Festivali kapsamında Matraş sponsorluğunda ilk kez İstanbul'da sahne alacak. "Dünyaya Yön Veren 100 Kişi'' listesinde yer alan dokuz Grammy sahibi John Legend, etkileyici sahne performansıyla 29 Temmuz Pazartesi akşamı Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda ilk kez İstanbullu hayranlarının karşısında olacak.

Bu yıl 13'üncü kez İstanbul Caz Festivali'ne gösteri sponsoru olan Matraş, daha önce de Erykah Badu, Seal, Joss Stone, Buena Vista Social Club gibi isimleri müzikseverlerle buluşturmuştu.

Deride kalite ve ustalığın imzası olan Matraş, müziğin ustalarına 13'üncü kez sponsor oldu. İKSV'nin düzenlediği İstanbul Caz Festivali'nin gösteri sponsorları arasında yer alan Matraş, yine uzun zamandır yolu gözlenen bir sanatçıyı, "Dünyaya Yön Veren 100 Kişi'' listesinde yer alan, dokuz Grammy sahibi John Legend'ı müzikseverlerle buluşturuyor. 20. İstanbul Caz Festivali kapsamında 29 Temmuz 2013 Pazartesi akşamı, saat 21.30'da Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda konser verecek olan sanatçı, ilk kez İstanbul seyircisiyle buluşacak. Matraş, İstanbul Caz Festivali kapsamında daha önce de Erykah Badu, Seal, Buena Vista Social Club, Marcus Miller, Joss Stone gibi isimlerin gösteri sponsorluğunu üstlenmişti.

Soul ve R&B'de kendi neslinin en iyi söz yazarı ve şarkıcılarından, kazandığı dokuz Grammy'nin yanı sıra konserleriyle göz dolduran John Legend, yalnızca müzisyenliğiyle değil, aktivizmiyle de tanınan bir müzisyen. ''Ordinary People'', ''Save Room'', ''Everybody Knows'', ''Used To Love U'' gibi birçok hit şarkıya hayat veren ve 2009 yılında Time dergisinin ''Dünyaya Yön Veren 100 Kişi'' listesinde yer alan Legend, yeni albümünün dünya turnesi kapsamında İstanbul'da.

Matraş, İstanbul Caz Festivali'nin önceki yıllarında aşağıdaki konserlerin gösteri sponsorluğunu yapmıştır:

2000: Compay Segundo

2001: Buena Vista Social Club Presents: Cachaito, Miguel Anga Diaz, Omara Portuondo

2002: « Brezilya Samba Gecesi » Funk'n Lata/ Daniela Mercury

2003: Buena Vista Social Club Presents İbrahim Ferrer

2004: Paco de Lucia and Band Featuring Burhan Öçal

2005: David Sanborn

2006: Gilberto Gil

2007: Joe Sample Trio & Randy Crawford

2008: Marcus Miller & Tower of Power

2009: SMV (Stanley Clarke, Marcus Miller, Victor Wooten)

2010: Seal

2011: Joss Stone

2012: Erykah Badu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemil Topuzlu John Legend Joss Stone İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title