Haberler

    Dünyaca Ünlü, En Şık Giyinen 5 Çift!

    Güncelleme:

    Hayatları mercek altında geçen ünlü çiftlerden bakın hangileri en şık?

    Hayatları mercek altında geçen bu ünlü çiftler, birbirleriyle uyumlu giyinmeleri ve kendilerine has tarzlarıyla da büyük beğeni topluyorlar. Peki, kim bu ünlü çiftler?

    Brad Pitt ve Angelina Jolie

    Muhteşem oyunculuklarıyla izleyenleri büyüleyen Hollywood'un bu iki dev ismi, kıyafet seçimleriyle de büyük beğeni topluyor. Kırmızı halıda onları her gördüğümüzde uyumlu tarzları ve şıklıklarıyla bizleri kendilerine hayran bırakmayı başarıyorlar. Stil söz konusunda olduğunda Pitt'in iddialı tarzı ve Jolie'nin kıyafet seçimi konusunda verdiği doğru kararlar, altı çocuk sahibi bu çifti daha da devleştiriyor ve eşsiz kılıyor.

    Joshua Jackson ve Diane Kruger

    Hollywood'un en sempatik çiftlerinden biri olan Jackson ve Kruger, stilleriyle de adlarından bahsettirmeyi başaran ünlülerden. Ancak hiç tartışmasız Joshua Jackson'ın stilinin üzerinde Kruger'ın kıyafet seçimindeki başarısının etkisi büyük. Kruger'ı kırmızı halının en iddialı isimlerinden biri ve onun bu tarzı Jackson'ın içindeki cevheri ortaya çıkarmasına yardımcı oldu. Artık onlar da Hollywood'un trendleri takip eden, uyumlu ve stil sahibi ünlü çiftlerden biri.

    Jay Z ve Beyonce

    Onlar ister kırmızı halıda, ister yatta ya da sahnede, her nerede olurlarsa olsunlar kıyafet seçimleri ve tarzlarıyla fark yaratmayı seviyorlar. Modayı ve trendleri yakından takip eden Jay Z ve Beyonce'un, birbirleriyle uyumlu olmak gibi bir çabaları da yok. çünkü onlar tarzlarıyla da birbirlerini tamamlamayı başaran nadir ünlü isimlerden.

    Eva Mendes ve Ryan Gosling

    "The Place Bewond the Pines" filminin setinde tanışan ve bu tanışmayı mutlu bir ilişkiye çeviren Mendes ve Gosling, diğer çiftlerle karşılaştırdığımızda henüz çok yeniler ancak kıyafet seçimleri konusunda onlarla yarışabilecek kadar uyumlular. Sadeliklerinden ve şıklıklarından ödün vermeyen bu yeni çift, her ne giyerlerse giysinler kendilerine yakıştırma konusunda oldukça başarılılar.

    David ve Victoria Beckham

    Onlar adeta birer moda ikonu. Kendi tasarımlarını hazırlayan Victoria Beckham ve birçok reklam kampanyasının unutulmaz ismi David Becham, geçtiğimiz yılın en önemli olaylarından biri olan Kate Middleton ve Prens Charles'ın düğünlerinde yaptıkları kıyafet seçimleriyle de büyük beğeni toplamışlardı. Stil sahibi bu çiftin kızı Harper Seven'ı da çok yakında bir moda ikonu olarak görürseniz, hiç şaşırmayın! çünkü o, son derece şık giyinen ve kendi tarzlarını yaratmayı başarmış bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiş, şanslı bir kız çocuğu!

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Joshua Jackson Diane Kruger Brad Pitt Hollywood Kadın Moda Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title