Haberler
BBC

Odasında ölen üniversitelinin cesedi iki ay sonra bulundu

Güncelleme:

Yeni Zelanda'da Christchurch kentindeki üniversitenin yurdunda kalan öğrencinin cesedi, iki ay sonra bulundu. Diğer öğrencilerin odadan gelen kokuyu almaları üzerine fark edilen olayda, talihsiz öğrencinin ölüm nedeni bilinmiyor.

Yeni Zelanda'daki Canterbury Üniversitesi'nde okuyan bir öğrencinin cesedi, yurt odasında öldükten iki ay sonra bulundu.

DİĞER ÖĞRENCİLER KOKUYU ALDI

Christchurch kentindeki üniversitenin yurdunda kalan öğrencinin cesedi, yurtta kalan diğer öğrencilerin odadan gelen kokuyu almaları üzerine fark edildi. Hayatını kaybeden öğrencinin adı açıklanmadı.

ÖLÜM NEDENİ BİLİNMİYOR

Ancak Yeni Zelanda medyasında yer alan haberlere göre, cesedin odada çok üzün süre kalması nedeniyle, kurbanın kimliğinin belirlenebilmesi için polisin Felaket Kurbanı Kimlik Tespiti biriminden yardım istendi. Ölüm nedeni belirsizliğini korurken, üniversite üniversite birinci sınıfta okuyan öğrencinin ölümü nedeniyle "yıkıldıklarını" açıkladı.

"BUNUN YAŞANMASI AKLIMIZA GELMEZDİ"

Rektör Yardımcısı Cherly de la Rey "Kapsamlı duygusal ve manevi destek programlarının bulunmasına karşın, bunun yaşanması aklımıza bile gelmezdi" dedi. Olayın adli tıp görevlileri tarafından da soruşturulduğu kaydedildi. Eğitim Bakanı Chris Hipkins de "üniversitenin kapsamlı bir soruşturma yapmasını beklediğini" belirtti.

Hipkins "Bir ünivirsite yurduna çok para verip gidiyorsanız, sadece başınızı sokacak bir yer değil, bununla birlikte manevi destek de verilmesini beklersiniz. Bu vakada bunun olmadığı çok açık" dedi.

BBC

Christchurch Yeni Zelanda Haberler

500

Yorumlar (2)

Tayyar Durden:

İki ay boyunca hiç kimse mi arayıp sormadı bu adamı nerede diye? Hadi anası babası yok, arkdaşı, dostu da mı yok hiç? Yemekhaneye, sınıfa 2 ay gelmediğinde hiç mi demedi kimse bu adam nerede diye? Balon haber kokusu var gibi sanki.

24
0
yanıtYanıtla
Hayat:

Aynı olay Antalyadada oldu sayılır çocuk üniversiteye gitmemiş cesedi iki ay sonra Korkuteli tarafında uçurumun dibinde bulunmuştu.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title