Haberler

Putin'i eleştiren yaşlı Rus kadını yerlerde sürükleyip otobüsten attılar

Güncelleme:

Rusya'da Ukrayna'nın işgalini ve Putin'i eleştiren yaşlı bir kadının otobüsten yerlerde sürüklenerek atıldığı görüntüler gündem oldu.

"HER ŞEYİ ÇALDILAR, ASKERLERİ KÖHNE TANKLARDA BIRAKTILAR"

Sosyal medyada paylaşılan videoda, yaşlı bir kadın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ve yönetimini sert sözlerle eleştiriyor. Rus askerlerin plastik ayakkabılarla savaşmaya zorlandığını söyleyen kadın, "Her şeyi çaldılar, askerleri köhnemiş tanklarda bıraktılar. İşte bu bizim İmparatorluğumuz. B..ka batmış bir imparatorluk" diyor.

KADINI SÜRÜKLEYEREK OTOBÜSTEN ATTI

Otobüsteki bir başka kadın yolcununsa yaşlı kadına daha önce Ukrayna'da yaşadığı için Rusya'ya karşı önyargılı olabileceğini söylediği duyuluyor. Sözcü'de yer alan habere göre yaşlı Rus ise "Sadece çocukken iki defa gittim. Orada tanıdığım yok" diye yanıt veriyor. O sırada siyah kıyafetli bir adam aniden kadını yerinden kaldırıp yerlerde sürükleyerek otobüsten atıyor. Çevredekilerin adamı durdurmaya çalışmaması dikkat çekiyor.

BAZI KİŞİLER ADAMA DESTEK VERDİ

Başkent Moskova'daki Dolgoprudny semtinde yaşanan olayın görüntüleri sosyal medyada büyük ses getirdi. Birçok kişi, yaşlı bir kadının hayatını tehlikeye sokarak otobüsten bu şekilde atılmasına tepki gösterdi. Hükümeti destekleyen bazı kişilerse Rus yönetimiyle dalga geçenlere yönelik her türlü tepkinin haklı olduğunu savundu. Bir kişi "Bırakın nine Ukrayna'da Nazilerle birlikte savaşsın" ifadelerini kullanırken başka biri de "Yaşlılara böyle davranan bir halk kaybetmeye mahkumdur" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vladimir Putin Ukrayna Rusya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (11)

Kenan:

Putin diktadötürdür...

168
97
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Madem Putin diktatör Rus halkı her sene en az 1 ay dünyanın her yerine tatile gidebiliyor para harcıyor sen nereye hangi ülkeye turist gidebildin yazda öğrenelim ?

yanıt62
yanıt54
Ben ve sen:

Aykut bey: Turkiyedede dunyanin cesitli yerlerine tatile gidenler var. Rusyadaki herkes bir ay tatilemi gidiyor saniyorsun?

yanıt22
yanıt16
VaioNokia:

Bazı Ruslar çok inatçı oluyor. İstediğinizi söyleyin dinlemiyorlar. putinin ne kadar zalim olduğunu herkes biliyor da putinden daha çok putinci olanlar, işte bunlar korkutucu.

yanıt5
yanıt3
Umit Cetin:

Darısı bizim ülkenin başına ağzı olan konuşuyor hem seçiyor hem eleştiriyor

48
107
yanıtYanıtla
ERKAN :

sen alışmışsın tabi oy verdiğin ne yapsa susmaya kabul etmeye. farklı görüşe tahammülün yok. sen oy verdiğin için adam insan üstü olmuyor senin benim gibi insan o da. beni rahat ettirsin diye seçtiğim adam benden daha rahat hayatlar sürsün diye oy vermiyorum

yanıt33
yanıt6
Yusuf Çelebi Sarıbaş:

Türkiyede karısından fırça yiyen,azar işiten Tayyip beyi eleştiriyor buna benzer bir olay yaşansa hükümeti yerden yere vururlar etmedikleri hakaret kalmazdı hakikaten Türkiye tam Demokratik bir Ülke.

52
78
yanıtYanıtla
Mehmet Yılmaz:

Barberler

44
59
yanıtYanıtla
Tiyatro:

Yazık saygı yok . Bunların atalari büyüklerine saygı ve küçüklerine sevgi göstermeyi öğretmemiş. Diktatörü geç insan değiller. Biri bile dur demiyor.

58
36
yanıtYanıtla
Necdet:

Bizde de biraz daha cesaret etseler "telefonunu çıkar" diyen gürüh değerlerine böyle davranacak. az kaldı

47
24
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title