Haberler

Ukrayna lideri Zelenski'den Bayraktar sözleri: Rusya ile savaşta belirleyici bir rol oynamadı

Güncelleme:

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya- Ukrayna Savaşı'nın 60. gününde dünyayı bilgilendirmek amacıyla basın toplantısı düzenledi.

"BAYRAKTARLAR BELİRLEYİCİ OLMADI"

Zelenski, Türk saldırı dronu 'Bayraktar'ın Rusya ile savaşta belirleyici bir rol oynamadığını söyledi. Zelenski, "Tüm saygımla söylüyorum; Bayraktar veya diğer dronlar yardımcı olabilir, ancak sonucu etkilemez. Çünkü topyekûn savunma yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

ABRAMOVİÇ'İN KİEV'İ ZİYARET ETTİĞİNİ DOĞRULADI

Zelenski ayrıca, Rus oligark Roman Abramoviç'in müzakerelerin bir parçası olarak Kiev'i ziyaret ettiğini doğruladı, ancak görüşmelerinin formatını açıklayamadı.

"RUS ASKERLERİ GERİ ÇEKİLDİ"

Kiev'in merkezinde, geniş güvenlik önlemlerin alındığı Khreşatik metro istasyonunda düzenlediği basın toplantısında konuşan Zelenski, savaşın ilk günlerinde Rus ordusunun başkente kadar geldiğini ama ağır çatışmalar sonucunda Rus askerlerin geri çekildiğini aktardı.

KİMYASAL SİLAH TEHLİKESİ

"Putin, nükleer silah kullanabilir mı?" sorusunu Zelenski, şöyle yanıtladı:

"Modern dünyada nükleer silah ancak gerçeklikle bağlantı kaybedildiğinde kullanabileceğine inanıyorum. Rusya yönetimi gerçeklikle bağlantısını ve dengesini kaybetmezse nükleer silah kullanmaz. Ancak bu silahın kullanılması mümkün mü? Evet. Buna inanıyor muyum? Buna inanmak istemiyorum."

TRANSDİNYESTER UYARISI

Moldova'da tek taraflı bağımsızlığını ilan eden Transdinyester bölgesi meselesine de değinen Zelenski, "Transdinyester ve Moldova'da Mariupol gibi bir durum yaşanabilir mi? Evet, yaşanabilir. Durum zor. Teçhizat ve binlerce tank yoğunluğunu görüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ukrayna Türkiye Rusya SİHA Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (24)

Turannnn :

Stratejik bir söylem bu bayraktar tek başına yeterliydi derse avrupa ülkeleri küstürür o da biliyor bayraktarın başarısını.....bu gün ruslar istediği noktaya elini kolunu sallayarak giremiyorsa bayraktar korkusundandir

242
117
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Uyan, uyan, uyan , uyaaaann . Hani kel oğlan sevdiğine söylüyor ya o açıdan diyorum

yanıt55
yanıt68
kadir helvacı:

Ahahahah nasıl kudurmuşlar yorumlarda helal sana zelensky reis

56
145
yanıtYanıtla
Osman Esen:

Zelenskiden ne bekliyorsunuz evet savaşı türk dronları kazandı demesini mi bence adam akıllıca cevap vermiş diyor ki topyekun savaşıyoruz sadece dronlar değil diyor.kötü birşey demiyor ama bizim yorumlara bak zeka seviyeleri yerlerde malesef.

131
41
yanıtYanıtla
Gustavo Bayon:

Osman kardeşim cansın... Yorum yapanların içinde hiç mi akıl sahibi yok diye üzülüyordum bende.

yanıt55
yanıt19
vedat cici :

nankörrrrrrrrrrrrrr

108
60
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Bayraktar'ın önemli bir silah olduğunu kanıtlamak için Zelenski ye ihtiyacı yok. Ukrayna halkı Bu dingilin umrunda bile değil. O denileni yapıyor. Dünyayı yöneten Amerşkan yahudileri ne istiyorsa onu yapıyor

118
47
yanıtYanıtla
Cumali:

Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsa ?halen uyanamıyor ..abd-ab tarafından nazilerle birlikte aslanın önüne atılmış kediler misali ordan oraya sıçrayıp viyaklayarak bir şey yapabileceğini sanıyor zavallı xDD

103
36
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

BESLE KARGAYI ! OYSUN GÖZÜNÜ ! BU ZELENSKI KADAR YALAN DOLAN VE PALAVRACI BIRINI BU COGRAFYADA GÖRMEDIM !

96
43
yanıtYanıtla
Rahim Çalış :

BU HERİFE BAYRAKTAR SİHA VERENDE SUÇ

61
60
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title