Haberler

Trump'ı zora sokacak genelev iddiası: 1982 yılında 18 yaşından küçük bir kızla ilişkiye girdi

Güncelleme:

ABD'de 22 Ekim'de piyasaya çıkacak "All the President's Women: Donald Trump and the Making of a Predator" kitabında ABD Başkanı Donald Trump'ı zora sokacak iddialar yer aldı. İddialara göre; Trump 1982 yılında bir genelevde 18 yaşından küçük kızla ilişkiye girmiş.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yakında piyasaya çıkacak "All the President's Women: Donald Trump and the Making of a Predator" kitabının yazarları Barry Levine ve Monique El-Faizy, gündemi sarsacak iddialarda bulundu. Yazarlar, bir mafya üyesinin kendilerine ABD Başkanı Donald Trump'ın 1982 yılında genelevde bir cinsel içerikli film yıldızı ve 18 yaşından küçük bir kızla ilişkiye girdiğini söylediğini öne sürdüler. Bu olayların çıkacak kitapta da olduğunu belirten yazarlar, kendilerine mafya üyesinin, genelevi işleten bir başka mafya üyesi olan John Tino'nun Trump'ın ilişkiye girdiği odaya gizli kamera yerleştirdiğini ve görüntülerin de mafyanın liderine yollandığını söylediğini ifade ettiler.

TRUMP SÜREKLİ O KIZI İSTİYORDU

Trump ile ilişkiye girdiği iddia edilen kızı ve cinsel içerik film yıldızını bulmadıklarını söyleyen yazarlar, mafya üyesinin iddiasınagöre Trump'ın geneleve gelince sürekli 18 yaşından küçük kızı istediğini ifade ettiler. Trump'ın o yıllarda genelevde çalışan bir kadından kocası ile canlı ilişkiye girmesini istediğini de belirttiler.

MAFYA ÜYESİ: BU OLAYLAR BENİMLE MEZARA GİTMESİN DİYE ANLATTIM

Görüntülerin verildiği mafya babasının 1986 yılında öldürüldüğünü belirten mafya üyesi gördükleri ve bildiklerini mezara götürmek istemediği için yazarlarla paylaştığını ifade etti.

TRUMP KADINLARA SERT DAVRANIYORDU

Kitapta yer alan başka bir iddiaya göre de, bir başka cinsel içerikli film yıldızı olan Alana Evans, Trump'ın cinsel ilişki karşılığında para verdiği üç kadını tanıdığını ve Trump'ın kadınlara ilişki sırasında sert davranmayı sevdiğini söyledi.

Trump'ı zora sokacak genelev iddiası: 1982 yılında 18 yaşından küçük bir kızla ilişkiye girdiAlana Evans

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

Avni:

yeşil gözlü kız varmı burlarda

301
5
yanıtYanıtla
Nur:

Ben de yeşil gözlü birini arıyorum..

yanıt1
yanıt0
manuş baba:

Kız buldun da yeşil gözlüsü mü kaldı hemşerim

yanıt3
yanıt0
metin tekin:

hele dünya kimlere kaldı. seref ekmek bulamıyor serefisz budu götürüyor.

13
1
yanıtYanıtla
XXX:

Hayvanlarda en guclu olan insanlarda en cok parasi olan sahip.olur.Kadinlarin %95 icin.gecerlidir

yanıt1
yanıt0
maydonoz:

ormanlar kıralı asalnda aynı en güçlü olan işini görüyor gerisini sürüden atıyor bizde onun azıcık gelişmişiyiz dünya adil değil. . . .

yanıt0
yanıt0
Müjde:

Yurt Dışındaki yöneticiler bile böyleyse Yurt İçindekiler nasıldır ancak ve ancak Allah bilebilir. Çünkü teşkilat ifşa etmek yerine kullanmayı seçer.

2
10
yanıtYanıtla
Avni:

müjde aslımı gördünmü?

yanıt0
yanıt0
ism:

müjde hanım bu tramp . . . . . dan bizim yöneticilerimiz kat kat daha temizdir. Çünkü onların ahlak anlayışı ile bizim ahlak anlayışımız çok farklıdır.

yanıt0
yanıt0
vanlı duman:

vulen bekliyelim daha neler görecez

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title