Haberler

Timoşenko: Diplomasi Artık İşe Yaramıyor

Güncelleme:

Ukrayna'nın eski Başbakanı Yulia Timoşenko, "Diplomasi artık işe yaramıyor. Özel müzakare grupları yerine daha farklı yollar aranmalı." dedi.

Ukrayna'nın eski Başbakanı Yulia Timoşenko Kırım'daki krizle ilgili dünyaya seslenerek, "Kırım'ı kaybecek olan sadece Ukrayna değil. Bence bütün dünya bu kaybın sonuçlarını hissedecek." dedi.

"DİPLOMASİ ARTIK İŞE YARAMIYOR"

Al Jazeera muhabiri John Hendron’nun sorularını yanıtlayan Timoşenko, diplomasinin artık işe yaramadığını söyleyerek, diplomatik görüşmeleri ve oluşturulması planlanan özel müzakere grupları yerine farklı yolların aranması gerektiğini belirtti.

PUTİN'E GÖZDAĞI

Timoşenko, Rusya Cumhurbaşkanı Putin'in Kırım'da savaş başlatması halinde Ukraynalıların sonuna kadar bu savaşta yer alacağını, dünyanın sessiz kalması durumunda sadece Putin değil, bütün dünyanın suçlu olacağını ifade etti.

"PUTİN LİDERLİK POZİSYONUNU KAYBEDİYOR"

Putin'inin liderliği ile ilgili de konuşan Timoşenko, "Bence gerçek bir lider bölgeye ve dünyaya barış telkin etmeli. Bir lider ülkeler arasında dostluğu desteklemeli. Bence şu anda Putin liderlik pozisyonunu kaybediyor" dedi.

22 ŞUBAT'TA SERBEST BIRAKILMIŞTI

Turuncu Devrim'in sembol ismi Yula Timoşenko, 2004'te Rusya ile yaptığı doğal gaz anlaşmasında yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle tutuklanmıştı. Timoşenko 22 Şubat'ta Ukrayna Başbakanı Viktor Yanukoviç'in görevden alınmasından hemen sonra serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Yulia Timoşenko Vladimir Putin Ukrayna Kırım Dünya Haberler

500

Yorumlar (6)

SAYINSDAR@outlook.com:

Ben bu kadinin yanindayim ruslara meydan okuyor umarim basa gelir zaten ruslarin korkusuda bu yuru Timusenki yanindayiz

7
20
yanıtYanıtla
))muratturk.322@hotmail.com:

BİZDE DE ISE YARAR BIRSEY KALMADI SAYIN TİMESENKO....ADALETI BILE ÇALDILAR....BIZE TAVSIIYENIZ NEDIR ?

15
10
yanıtYanıtla
Nedim Halilnedimhalil@yahoo.de:

Ruslar ne isterlerse onu yaparlar.Ukrayna Ruslarin sahasi.Ukrayna bir an önce Ruslarla anlasmali.Avrupalilar ortaligi kizistirir sonra görmemezlikten gelir.Faturayi Ukrayna halki öder.Avrupalilar bu zamana kadar neyi cözdü k,i bu sorunu cözsünler.

20
0
yanıtYanıtla
rodyrodybrad@hotmail.com:

GÖNDER BİR RUS AJANI SU KARININ IPINI CEKSIN.GORDUKCE SINIR OLUYORUM BURDA.AB YALTASI SARIŞIN ŞILLIK

2
13
yanıtYanıtla
İHTİYARahmetbaykara33@hotmail.com:

İKDİDAR SAVAŞI UKRANYAYI PARÇALADI .

6
0
yanıtYanıtla
CAHİL ÇOBANserpaco_33@hotmail.com:

Ben çobanım her şeyi anladım.Kimse anlamıyor.Bence,Batı ve A.B.D Rusyanın suriyeye verdiği desteği çekmesi için ukraynada karışıklık çıkardı.Rusyaya denilen şu:Suriye ve petrolleri bizim ve sen oradan çıkmalısın.Yoksa ukrayna dahil bütün birlik ülkelerini dağıtırız.Sonuçta rusya ukraynadan çıkacak suriyeyi Batının kollarına verecek.Hikaye yazdım belki tutar:)))))

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title