Haberler

Suudi Arabistan'da sütyeninde uyuşturucu ile yakalanan genç hostes, tutuklanınca krala yalvardı

Güncelleme:

Litvanyalı bir havayolu şirketinde hostes olarak çalışan 24 yaşındaki bir hostes, Suudi Arabistan'daki bir otelde düzenlenen yasa dışı partide sütyeninde uyuşturucu madde ile yakalanınca tutuklandı. 6 ay hapis cezasına çarptırılan kadın serbest kalması için Kral Selman bin Abdülaziz el-Suud'a yalvardı. Temyizin kabul edilmesi durumunda hostesin serbest kalabileceği ifade edildi. Suudi Arabistan'da uyuşturucu suçlarına genelde idam cezası veriliyor.

Suudi Arabistan'daki bir partide sütyeninde uyuşturucu madde ile yakalanan 24 yaşındaki Ilaria De Rosa, affedilmek için Kral Selman bin Abdülaziz el-Suud'a yalvardı. Temyizin kabul edilmesi durumunda genç kadın sonbaharda serbest kalabilir.

Suudi Arabistan'da uyuşturucu suçundan hapis cezasına çarptırılan uçuş görevlisi serbest kalması için krala yalvardı

Litvanyalı Avion Express Havayolları'nda hostes olan 24 yaşındaki Ilaria De Rosa, mayıs ayında Suudi Arabistan'ın Cidde şehrindeki bir otelde yasa dışı düzenlenen partiye katıldı. De Rosa partide sütyeninde uyuşturucu madde ile yakalandı.

6 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Gözaltına alınan De Rosa, tutuklu yargılanmaya başladı. Genç kadın ülkenin sıkı uyuşturucu yasalarını ihlal etmek suçundan altı ay hapis cezasına çarptırıldı.

CEZADAN KURTULMAK İÇİN KRALA YALVARDI

De Rosa ve avukatları hapis cezasının iptal edilmesi için harekete geçti. De Rosa'nın serbest kalması için Suudi Arabistan Kralı 87 yaşındaki Selman bin Abdülaziz el-Suud'a yalvardığı belirtildi. Genç kadının ailesi ve avukatlar temyizin kabul edilmesi durumunda genç kadının bu sonbaharda evine dönebileceğini belirtti. Ülkede uyuşturucu suçlarına genellikle idam cezası verildiği göz önüne alındığında, De Rosa'nın cezası hafif olarak kabul ediliyor.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Suudi Arabistan Kral Selman Dünya Haberler

500

Yorumlar (8)

Turgut Aydın:

Suud sülalesi 150 metrelik yatlarda akdeniz ve ege de alemin kralını yapıyor vatandaşa gelince kelle kesiyorlarrr

429
45
yanıtYanıtla
Arda Kelebek:

İdam şarttır, yaşasın kral ??

22
30
yanıtYanıtla
Murat Vural:

İdamdan kurtulduğunu sevinsin. 6 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer hem bu vesileyle belki müslümanda olursun fenamı !!!

17
12
yanıtYanıtla
TOZLU KİTAP:

Müslümanlar içmiyor demi fuhuşta yapmıyor...Bir kere kendimize bakalım sonra müslümanlığa davet edelim

yanıt0
yanıt0
Atilla Han:

Seyhin siparisini getiriyorum deseydi serbest kalirdi

24
5
yanıtYanıtla
Muazzez Yılmaz:

Bence herkese ne uygulamiyorsa onada o uygulansın insanları zehirlemeye kimsenin hakkı yok rezil pislikler

22
5
yanıtYanıtla
yasir kamer:

seninde paran olsa sende yat alır gezersin. Biri allah korusun bir yakınına zarar verse ve serbest dolaşsa hosuna gidermi ö açıdan birde bak.

7
17
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ülkesinde seriat uygulayan krallar prensler seyhler ve zengin kesim yatlarinda ve yurtdisinda her türlü halti yiyiyorlar seriat o ülkelerde yasayan sade suya vatandasa var almanyada tirci bir arkadasim 3 ay icerde yatti 15 kirbaclada serbest kaldi sebebi yanindaki 2. söför almanin domuz eti konservesiyle ülkeye girmesi alman bilmedigini söyleyerek yirtarken arkadassa müslüman olarak almani uyarmadigi icin ceza aldi.

15
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title