Haberler

Spor salonunda büyük skandal! Eğitmen, halter kaldıran kadını kalçalarına dokunarak taciz etti

Güncelleme:

Filipinler'de yaşanan taciz olayı büyük infiale neden oldu. Videoda, spor salonunda halter çalışan Fern isimli kadının, spor eğitmeninin tacizine uğradığı anlar yer alıyor. Spor eğitmeni, halter çalışan kadının arkasına yaklaştıktan sonra kalçalarına dokunuyor.

Filipinler'de yaşayan 22 yaşındaki Fern isimli kadın, sürekli gittiği spor salonunda kendisini birden fazla kez taciz eden spor eğitmeninin tacizlerini kanıtlamak amacıyla plan kurdu. Kadın, halter çalıştığı sırada arkasına da bir kamera yerleştirdi. Bu sırada kadının arkasına yaklaşan spor eğitmeni, Fern'in spor yaptığı alandan geçerken, bir anlık duraksayıp genç kadının kalçalarına dokundu.

KISA SÜREDE 5 MİLYON İZLENDİ

Fern isimli kadın, kayıt altına aldığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, diğer kadınlara uyarıda bulundu. Fern aynı spor eğitmeninin kendisinin yanı sıra spor salonundaki diğer kadınlara da çok kez tacizde bulunduğunu söyledi. Kısa sürede elden ele yayılan video, 5 milyon izlenmeye ulaştı.

POLİSE ŞİKAYETTEN VAZGEÇİRDİLER

Fern isimli kadın, bir takipçisinin "Neden şikayetten vazgeçtin" şeklindeki sorusunu da yanıtladı. Talihsiz kadın, spor salonu yetkililerinin kendisine ulaştığını ve bir daha aynı olayın yaşanmaması sözünü aldıktan sonra konuyu polise iletmekten vazgeçtiğini söyledi.

Diğer yandan Fern isimli kadın, taciz anlarında kameranın açık olduğunun spor eğitmeni tarafından bilinmediğini ve tacizi kanıtlamak için böyle bir plan kurduğunu aktardı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya Filipinler Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

ahmet say:

türkiyede spor salonları çok mu normal elle müdahale etmeselerde gözle taciz ediyorlar zaten birde hocalar erkeklere spor yardımı yapmak yerine bayanların dibinden ayrılmıyor

30
4
yanıtYanıtla
Redki 27:

Kamerayı babam koydu ora

15
2
yanıtYanıtla
Yuksek Egitimli :

su ortadoguda olanlarin hepsini toplayip filipinlerde olanlarin toplamina bolsen , hesap makinesi division by zero hatasi verir. makinanin bitleri bytelari overflow yer. quantum bilgisayara versen bu datayi , qubitler solucan deligi acar galaksiyi terkeder.

11
4
yanıtYanıtla
Ibrahim Caliskan:

şaka yapmıştır onun hocası nede olsa :D

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title