Haberler

Korona nedeniyle kapasitesi dolu hastaneye giremeyen kadın, sokak ortasında doğum yaptı

Güncelleme:

Meksika'da artan korona vakalarından dolayı kapasitenin dolduğu gerekçesiyle hastaneye alınmayan hamile bir kadın sokak ortasında doğum yaptı. Kameraya yansıyan olayda, doktorların hastaneden çıkarak kadının başına geldiği görüldü. Bir görgü tanığı yaşananları 'vahşet' olarak nitelendirirken, eyalet sözcüsü müdahaleyi savundu.

Latin Amerika'da artan koronavirüs (kovid-19) vakaları nedeniyle hastaneler kapasiteleri doldu. Oaxaca eyaletindeki Dr. Manuel Velasco Suárez Hastanesi'nde dolan kapasite nedeniyle 29 yaşındaki hamile bir kadın sokak ortasında doğum yapmak zorunda kaldı.

O ANLAR KAMERADA

Görüntülerde, bir grup doktorun doğum yapan kadını çevrelediği ve bebeğini doğurmasına yardım ettiği görüldü. Doğumdan sonra bebeğin bir battaniyeye sarılarak, acil girişinden hastaneye alındığı ifade edildi.

"TAM BİR VAHŞET"

Görüntüyü çeken Smith adlı görgü tanığı, yerel medyaya yaptığı açıklamada, " 10 dakika boyunca kadın sancılar içinde bağırdı. Hastaneden doktorlar dışarı çıktı ve müdahalede bulundu. Bu olay tam bir vahşet" diye konuştu.

MÜDAHALEYİ SAVUNDU

Öte yandan, Oaxaca Eyalet Sağlık Depertmanı Sözcüsü Juan Marquez'in ise hastanedeki kapasitelerin dolu olduğuna dikkat çekerek, sokakta doktorlar tarafından yapılan müdahaleyi savundu. Bir çok kişi Marquez'in açıklamalarına tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Latin Amerika Meksiko Oaxaca Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı?
Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

500

Yorumlar (24)

adımı yazayım mı:

ülkenin geldiği son hale bak yaaa. . geçmiş olsun ülkemmm

2
30
yanıtYanıtla
cahit:

arkadaşım meksika orası neden burada gibi yazıyorsun, bizim ülkemizde 2002 den beri böyle bir şey olmadı şükür

yanıt10
yanıt5
mexican citizen:

oku güzel kardeşim oku. meksika diyor. önce oku

yanıt13
yanıt2
antka:

avrupaymış ne avrupası be pislikler birde bizleri eleştirirler hadi ordan vijdansız yobazlar

8
14
yanıtYanıtla
??:

Bu kafayla mı eleştiriyorsun bir de Avrupa''yı :)) Haberde Meksika yazıyor, adam Avrupa''ya laf etmiş :) ah ah bizim okumayan cahil vatandaşlarımız. . . .

yanıt14
yanıt2
yyy:

Meksika nın nerde olduğunu öğren önce ANTKA

yanıt0
yanıt0
hahaha:

bunlar her habere inananlardan kim bilir mevzu ne corona diye yapıştırmışlar :d

yanıt0
yanıt0
Murat:

Meksika...

yanıt0
yanıt0
Off of:

Meksika’yı avrupada sanıyor.

yanıt0
yanıt0
fff:

Kadının psikolojisini düşünemiyorum

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title