Haberler

İngiltere'nin ilk eşcinsel çifti bebek sahibi oldu

Güncelleme:

İngiltere'de kızının eski erkek arkadaşıyla ilişkiye başlayan ve ilk eşcinsel evlilik olarak kayıtlara geçen Barrie Drewitt-Barlow ve Scott Hutchison çiftinin kızları oldu. Çocuklarını kucaklarına alan eşcinsel aile, mutluluklarını sosyal medyadan paylaştıkları video ile duyurdu.

İngiltere'nin başkenti Londra'da eşcinsel evlilik yapan Barrie Drewitt-Barlow ve Scott Hutchison kız çocuklarını kucaklarına aldı.

KIZININ ESKİ ERKEK ARKADAŞI İLE EVLENMİŞTİ

İngiltere'nin başkenti Londra'da ilk eşcinsel evliliği olarak kayıtlara geçen Barrie Drewitt-Barlow, (50) kızının eski erkek arkadaşı Scott Hutchison(25) ile evlendi. Eşcinsel çift, Valentina adlı kız çocuklarını önceki gün kucaklarına aldı.

MUTLULUKLARINI TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTILAR

Barrie Drewitt-Barlow, bebeğin videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Barlow, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bebeklerinin bir ay erken doğduğunu ve isminin Valentina Willow Drewitt-Barlow olduğunu duyurdu. sosyal medya hesaplarından bebeğin videosunu paylaştı.

"KUTSANMIŞ HİSSEDİYORUZ"

Barrie paylaşımında, "Güzel kızımız Valentina Willow Drewitt-Barlow dünyaya hoşgeldin. Kızımız neredeyse bir ay erken doğdu ama yine de mükemmel. Tamamen kutsanmış hissediyoruz. Seni Seviyorum Scott" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Londra Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (82)

ahmet21:

Allah belanızı versin

33
8
yanıtYanıtla
SIRADAN BİRİ:

ALLAH''IM SEN BİZLERİ AFFET BU VE BUNUN GİBİLER YÜZÜNDEN BİZE BELA MUSİBET VERME, BİZLERİ BAĞIŞLA BİZLERİ BU İNSANLARA DOĞRUYU ANLATAMADIĞIMIZ İÇİN DE SORUMLU TUTMA

34
5
yanıtYanıtla
Kara kuyu:

tanri anali babali büyütsün, ben ciddiyim, alan memnun veren memnun. Problem cikaran onlar degil yobaz ve anlayissiz ahlak bekcileri dir, tabi yaratanin bir bildigi vardir. Yobazlar: Siz degilmisiniz Allah isterse yer seyi yapar diye, peki simdi niye karsi cikip tepki gösteriyorsunuz, günaha girmiyormusunuz Tanriniza karsi cikarak?

8
27
yanıtYanıtla
Kak:

Şerefsiz ler ahlaksızlar

yanıt5
yanıt4
abdulkadir:

sen ne saçmalıyon meryem annemizin eline erkek eli değmeden isa a. sma hamile kalıyor pompe kavminin başına gelenleri ise burda met ediyorsun sende eşcinselsin ve yatta ahlak bakımından nasibini almamışsın

yanıt6
yanıt2
garip:

ne anlatıyorsun sen ya, Biz Allahımıza karşı çıkmıyoruz. Onun kelamında bunların lanetli olduğu yazıyor zaten.

yanıt3
yanıt1
Halil:

Lan çukur ahlaksız herif sende onlardansın herhalde ALLAH C.C bu ahlaksızlıklara yasak getirmiştir ne saçmalıyorsun ALLAH C.C bu ahlaksızlığı savunanlarında belasını versin ayrıca ALLAH AZZE VE CELLE Tanrılarına belasını versin İNŞAAAAAAAAAALLAH

yanıt3
yanıt1
Mina:

Allah''in yasaklarini biz degil dersek - bu küfr olur, Allah korusun imaniminizdan oluruz. Merak etme sen, Allah herseyi görür ve duyar. Bosuna Rabbim sirati müstakimi kurmamis, altina da cehennem atasine koymamis. Ama bir konuda haklisin, herkes kendi yaptiklarindan sorumludur. . . ya cennet ya cehennem. Rabbim imanla ölmeyi nasip etsin.

yanıt0
yanıt0
Adem yakar:

yalan cocukda yalandır. Rabbim kahretsin İnşaAllah. toplumu bozmaya calısanları amacları gayeleri toplumu ınsanlıgı bozmak

25
5
yanıtYanıtla
görkem yazıcı:

kız çocuklarını kucaklarına aldılar ne demek çok normal bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz birde sapkınlığı

21
7
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title