Haberler

Simpsonlar yine gündemde! Kamala Harris'in yemin törenindeki kıyafetini 20 yıl önceden bildiği iddia edildi

Güncelleme:

ABD'de yayınlanan ve dünyadaki bazı gelişmeleri çok önceden tahmin etmesiyle nam salan The Simpsons çizgi dizisinin, ABD Başkanı Joe Biden'ın yardımcısı Kamala Harris'in yemin töreninde giydiği kıyafetleri de bildiği öne sürüldü.

Matt Groening'in uzun süredir devam eden animasyon komedi dizisi The Simpsons'ın hayranıysanız geleceği tahmin etmek gibi komik bir alışkanlığı olduğunu bilirsiniz.

Super Bowl'un galibinden Trump'ın başkanlığından onlarca yıl önce bahsetmeye kadar, The Simpsons'ın gelecekteki olayları tahmin etme konusunda esrarengiz bir hüneri var.

İNANILMAZ BENZERLİK

ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in yemin törenini izleyen Twitter kullanıcıları, tören sırasında Harris'in giydiği kıyafet ile Lisa Simpson tarafından The Simpson'ın 'Bart to the Future' bölümünde giyilen kıyafet arasındaki benzerliği anında fark ettiler.

Simpsonlar yine gündemde! Kamala Harris'in yemin törenindeki kıyafetini 20 yıl önceden bildilerÇizgi dizideki kıyafetle Harris'in yemin töreninde giydiği kıyafetlerin benzerliği dikkat çekti

LISA SIMPSON ABD BAŞKANI OLARAK TASVİR EDİLMİŞTİ

Amerikan animasyon televizyon sitcomu Simpsons'ın on birinci sezonunun on yedinci bölümü olan ve ilk olarak 19 Mart 2000'de Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Fox ağında yayınlanan 'Bart to the Future', Lisa Simpson'ı Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak tasvir ediyor. Bu bölümde, Lisa boynunda bir dizi beyaz inci ve mor bir elbise giyiyor.

HARRIS DE BENZER BİR KOMBİN GİYDİ

Başkan Yardımcısı olarak yemin ederken Kamala Harris, Lisa'ya çok benzer mor tonunda bir ceket ve elbise kombinasyonu giydi. Hatta görünüşü tamamlamak için basit bir inci kolye taktı.

Doğruluk Kontrolü
"The Simpsons dizisinin, ABD Başkanı Joe Biden'ın yardımcısı Kamala Harris'in yemin töreninde giydiği kıyafetleri bildiği iddiası"
YANLIŞDOĞRU
BULGULAR

"The Simpsons'ın 'Bart to the Future' bölümünde ABD Başkanı Lisa Simpson'ın giydiği kıyafetle Harris'in kıyafetinin benzerliği gündem oldu, dizinin Harris'in kıyafetini bildiği iddia edildi Bölümün 2021 değil, 2030 yılını konu aldığı, Harris'in kadına şiddete dikkat çekmek için mor giydiği anlaşıldı"

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Kamala Harris The Simpsons Joe Biden Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (69)

Gül:

Çizgi filmden görüp giydiği açık abartmayin

33
6
yanıtYanıtla
kamalaya koyyim:

türk ve müslüman düşmanı bebekkanı içen satanistler

18
13
yanıtYanıtla
yorumcu:

Başkan Yardımcısı, simpsons''ları taklit etmiş hepsi bu.

21
7
yanıtYanıtla
Mesut:

20 yıl önceyi bilmişler değilde, şimdikiler simpsonu özeniyor olabilir mi ? :D

18
3
yanıtYanıtla
Meto:

Unuttukları bir şey var. MASKE.

19
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ÇİZGİ FİLMİ TASARLAYANLAR BUGÜN O KADINI O ŞEKİL KIYAFETLERLE ÇIKARDIKLARI ALENEN BELLİDİR. AMA BU BİZİ BAĞLAMAZ KAHROLSUN KATİL AMERİKA

15
6
yanıtYanıtla
Burak:

Kolye ve ceket biraz benzer onun dışında alakası yok herşeyi simpsonlara mal etmeyi bırakın.

10
9
yanıtYanıtla
düşününce:

demek ki bu çizgi filmi yapanlar bu ülkeyi yönetiyor. . . .

18
1
yanıtYanıtla
behçet:

abi ne alakası var adamlar diziye bakıyorlar ona göre giyiniyorlar dizi bilmiş oluyor az mantık ya

yanıt5
yanıt0
bıdık:

bravo lan :)

yanıt3
yanıt1
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title