Haberler

    Dünya Şaşkın! İdamla Yargılanan Seyfülislam Kaddafi Serbest

    Güncelleme:

    Libya'nın 2011'de linç edilerek öldürülen lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi'nin avukatı, Seyfülislam'ın 12 Nisan'da serbest kaldığını açıkladı.

    Libya'nın 2011'de linç edilerek öldürülen lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi'nin avukatının açıklamaları uluslararası kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

    12 NİSAN'DA SERBET KALDI

    France 24'e konuşan avukat Kerim Han, Libya'da geçen yıl idam cezasına çarptırılan 44 yaşındaki Seyfülislam Kaddafi'nin 12 Nisan'da serbest bırakıldığını söyledi.

    LİBYA'DA İYİ VE GÜVENDE

    Han, af kapsamında serbest kalan oğul Kaddafi'nin "Libya'da iyi ve güvende olduğunu" belirtti.

    NİJER'E KAÇARKEN YAKALANMIŞTI

    Seyfülislam Kaddafi, 2011 yılında komşu ülke Nijer'e kaçmaya çalışırken Libyalı milislerce yakalanmıştı.

    2011'DE TUTUKLAMA KARARI ÇIKMIŞTI

    Yaklaşık beş yıldır Libya'nın kuzeybatısındaki Zintan'da tutulan Seyfülislam Kaddafi, geçen yıl Trablus'taki bir mahkeme tarafından gıyabında yargılanarak idam cezasına çarptırılmıştı. Libya'da Muammer Kaddafi'nin devrilmesiyle sonuçlanan ayaklanma sırasında isyancıların öldürülmesinde oynadığı rol nedeniyle idam cezası alan oğul Kaddafi hakkında Uluslararası Ceza Mahkemesi de 2011'de tutuklama kararı çıkarmıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Seyfülislam Kaddafi Muammer Kaddafi Nijer Libya Dünya Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    KADDAFİYİ ÇOK ARARSINIZ LİBYALILAR:

    LİBYANIN CAHİL HALKI KADDAFİ''Yİ YOK ETTİNİZ ÇOK ÇEKECEKSİNİZ ÇOK!!!! KADDAFİ''Yİ, VERGİSİZ YAŞAMI, BEDAVA EVLERİ, PETROL GELİRLERİNİ, EVLİLİK YARDIMLARINI, KISACA BEDAVA YAŞAMAYI ÇOOOOK ARAYACAKSINIZ. . . KENDİ ELİNİZLE ÜLKENİZİ ELİN GAVURUNA TESLİM ETTİNİZ KADDAFİ''NİN AHI SİZİ SÜRÜNDÜRECEK. . . BUNLAR İYİ GÜNLERİNİZ. . .

    57
    2
    yanıtYanıtla
    antipkk:

    Kaddafinin Ülkesi icin yaptiklarini kimse yapmaz be! Adam Aylik evlenenenlere büyük Yardimlar yani say say bitmez ama bazilari ayni bizim etekliler gibi hain iste AKP ve Sayin Erdogan Kürtceyi serbest etdi PKKya Baris elini uzatdi ama onlar eli yerine Kolunu koparmaya kalktilar simdide hakk etdiklerini aliyorlar! Neymis mazlum Insanlar ölüyormus madem öyle o kadar Askeri Polisi mazlum Insanlar mi sehit ediyor Cocuklar mi yoksa Yaslilar mi kim ediyor?

    3
    2
    yanıtYanıtla
    zaza lice:

    işidin libya sorumlusu mu olacak :)))

    1
    4
    yanıtYanıtla
    Haçlı maşalarına verilen emir böyle:

    Kadarının aşireti ve adamlarını ABD cevap sönürgecileri kendi adamlarının tarafına çekmeknve IŞİD e desteklerini yok etmek için yapılan bir jestti. Sömürmeyecekleri eşeğin önüne Haçlılar yonca attırmaz. Sizler bu tür şeytani siyaset ten anlamıyorsunuz. Tek dertleri IŞİD ın gülenmesini libyada önlemek

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title