Haberler

Rusya'daki kanlı saldırıda konser salonun içinden görüntüler

Güncelleme:

Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarındaki konser salonunda 60'tan fazla kişinin yaşamını yitirdiği saldırıdan yeni görüntüler ortaya çıktı. Salonun içinde çekilen görüntülerde saldırganların sağa sola rastgele ateş ederek katliam yaptıkları görülüyor.

Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Crocus City Hall konser alanında silahlı saldırı gerçekleştirildi. 60'tan fazla kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı DEAŞ üstlenirken konser salonun içinden görüntüler ortaya çıktı.

Saldırı sonrası ilk açıklamasını yapan Devlet Başkanı Vladimir Putin, terör saldırısında yaralanan herkese acil şifalar dilerken Kremlin, aralarında Federal Güvenlik Servisi (FSB) başkanı Alexander Bortnikov'un da bulunduğu güvenlik şefleri tarafından Putin'e dakika dakika bilgi verildiğini duyurdu.

Rusya'daki kanlı saldırıda konser salonun içinden görüntüler

"ÖLÜME ÖLÜM" MESAJI

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Medvedev ise saldırı sonrası çok sert bir açıklama yaparak "Ölüme ölüm" mesajı verdi. Saldırının arkasında Ukrayna olabileceğini belirten Medvedev "Şiddete güçle karşılık verilmediği sürece hiçbir mahkeme ve soruşturmanın faydası olmayacaktır. Bunların Kiev rejiminin teröristleri olduğu tespit edilirse hepsi acımasızca yok edilmelidir" ifadelerini kullanmıştı.

Rusya'daki kanlı saldırıda konser salonun içinden görüntüler

KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER

Sosyal medyaya düşen bir videolarda konser salonundaki izleyicilerin canlarını kurtarmak için çığlıklar içinde kaçıştığı, en az 4 silahlı saldırganın rastgele ateş açtığı görüldü. Videolardan birinde saldırganın konser salonunun lobisinde yatan cansız bedenlere yakın mesafeden ateş açtığı görülürken başka bir videoda insanların arkalarında yanan konser salonunun çatısından yardım istediği görülüyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Moskova Rusya Asayiş Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Mert Kafkas Sahin:

Allah bütün teroristlerin belasini versin. Kahrolsun

175
2
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Teröristlerin bu kadar rahat hareket etmesi nasıl açıklanabilir. Esmer tenli ve yapılılar. Sanki kırsalda ava çıkmış gibiler ve tek tek atış yapıyorlar. Bunların desteği olmadan eylem yapmaları imkansız. Bu zamana kadar yakalanamamaları da..

57
6
yanıtYanıtla
Selahattin Ayaz:

İsmail Öz ne cihatından bahsediyorsun.müslüman olan bunu yapmaz. siyonist işi bunlar. sizlerde bu sekilde yorumlarla onların oyununa gelmeyin.

yanıt92
yanıt9
foamer sponge:

Siyonistlerin adamları DEAŞ onların elinde

33
0
yanıtYanıtla
İsmail oruç :

7 Ekim'de İsrail nasıl kendi halkınıa saldırıp gazzede soykırım yapmak için suçu nasıl Filistinlilerin üzerine attıysa demek istiyorsun.

28
5
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Isid fransanin itidir.

26
1
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Adamlar çok rahat ve profesyoneller. Tek tek indiriyorlar. Örhüt olsa seri atış yapar onların genel silah kullanma tarzı böyle. Bunlar o kadar rahat ki. Tuhaf gelde çık işin içinden.

5
7
yanıtYanıtla
Yildirim Hasanzade:

Bu oyunun embıryalıler oynadı boyutları belli yoksa putin devlet başkanları arasında birisi olarak İslamiyeti küçük düşürecek olaylardan kaçınmak derdi iki daiş artık kim bir problem çıkarmak isterse kiralık bir örgüt tür dinle hiç ilgisi yok

11
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

yalan haber yakalanan kimse yok ölmeyi göze hic bir teröerist teslim olmaz

0
10
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Alayı yakalandı dingil

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title