Haberler

Rus devlet televizyonunda İngiltere'ye tehdit: Bir Sarmat füzesi yeter

Güncelleme:

İngiltere'nin Rusya'yı tehdit etmesi ve Ukrayna'ya ölümcül silahlar satmaya devam edeceğini açıklaması Rusya'da geniş yankı uyandırdı. Konuyla ilgili Rus devlet televizyonunda yayınlanan programda bir medya çalışanı harita üzerinden İngiltere'nin nasıl vurulacağını anlatarak "Rus füzesi Sarmat, İngiltere büyüklüğünde bir alanı yok edebilir" dedi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Moskova'ya karşı Kiev'in yanında olmaya devam edeceklerini ve Ukrayna'ya "ölümcül silahlar" sağlamayı sürdüreceklerini açıklaması Rusya'da pek hoş karşılanmadı.

Rus devlet televizyonunda konuyla ilgili verilen bir haberde gazeteci Dmitri Kiselyov, İngiltere'yi aleni bir şekilde tehdit edip harita üzerinden füzelerle nasıl vurulacağını ekran başındakilere aktardı.

ONLAR SADECE KÜÇÜK BİR ADA

Rus gazeteci geçmiş yıllarda duyurulan robotik denizaltı sistemi Poseidon'un, "İngiltere'yi denizin derinliklerine batırabileceğini" savundu. Açıklamasının devamında İngiltere'nin nükleer yollarla "imha edilebileceği" şeklinde ifadeler kullanan Kiselyov, "Onlar sadece küçük bir ada iken neden büyük Rusya'yı nükleer silahlarla tehdit ediyorlar?" diye sordu.

Rus devlet televizyonunda İngiltere'ye tehdit: Bir Sarmat füzesi yeter

"BİR SARMAT FÜZESİ YETER"

Adanın çok küçük olduğunu vurgulayan Kiselyov, şöyle devam etti: "Bir Sarmat füzesi onu sonsuza kadar boğmaya yeter. Rus füzesi Sarmat, dünyanın en güçlüsü; Teksas veya İngiltere büyüklüğünde bir alanı yok edebilir. Tek bir fırlatmada Boris ve İngiltere artık yok."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (20)

Erdal koyuncu:

ingiltere küçük bir ada ama rusyayi haritadan silecek kadar nukler silahalara sahip ingilterenin nukler silahi saatte 22000 km yakin hiza sahip rusya bunuda çok iyi bilyor

31
34
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

ne bu kuyruk korkusu ben derim hep içimizde ingiliz dönmesi vardı diye

yanıt22
yanıt7
Sessiz Sessizz:

Melih Kilac sen rus donmesimisin?

yanıt7
yanıt7
TRTR 1431173:

Rusya'yı olmalıydı, ayrıca 'silahlara' şeklinde düzeltebiliriz.

yanıt0
yanıt5
Melih Kılaç:

sessiz sessiz rus dönmesi olmak ingiliz dönmesi olmaktan daha şereflidir.Benim kızgınlığım ingiliz amerıka destekçisi ukraynaya nıye bu kadar mıllet destek vermesidir.Demekki damarlarında ingiliz kanı akıyor.sendede var bı ıngılız dönmelıgı alındığına göre

yanıt17
yanıt5
ERKAN :

onlarda da a haber var demek ki

54
8
yanıtYanıtla
Ozbey Mustafa:

Kıyamet gunu yakın kımse ulkesı ıle ovunmesın her ne kadar fuzenız tankınız olsada Israfıl as ın o gun geldıgınde ufleyecegı sur borusu karsında duramayacak.

22
14
yanıtYanıtla
ercüment kaya:

Bu ruslar böyle tehdit ve tahrik edilirse sonu pek iyi olmaz. Şimdiden toplu katliamlar yapıyorlar yarın atom bombası atarsa İngiltere değil bütün dünya bedelini öder. Yılanın başını ezmak lazım onunda kim olduğu belli.

19
16
yanıtYanıtla
Sedat Sedat:

Dikkat edin İngiltere sizi silmesin haritadan. Ezik ezik hareketler bunlar.

11
17
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

zaten kaşınıyor bir yandanda korkuyor ah keşke öyle bı sey olsa ingilizler silinse oradan ama amerıkanında işini bitirmek lazım.Yoksa atalarının öcünü fena alır

yanıt4
yanıt2
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title