Haberler
BBC

Öldü sanılan kadın, gözlerini cenaze evinde açtı! Ceset torbasını açan görevliler şok yaşadı

Güncelleme:

ABD'de 20 yaşındaki Timesha Beauchamp öldü sanılarak cenaze evine götürüldü. Görevliler genç kadının bedeninin bulunduğu ceset torbasının fermuarını açtığında Timesha'nın yaşadığını görünce büyük şok geçirdi.

ABD'nin Detroit kentinde 20 yaşındaki Timesha Beauchamp, tıbbi müdahaleye yanıt vermediği için öldüğü düşünülerek cenaze evine götürüldü. Tahnit işlemleri yapılmak üzereyken genç kadının yaşadığı anlaşıldı.

Guardian'ın haberine göre, aile avukatı Geoffrey Fieger, cenaze işlemlerine hazırlanan bedenin Timesha Beauchamp'a ait olduğunu belirleyerek, "Açık konuşmak gerekirse, vücudundan kanı tahliye etmek üzerelerdi" diye konuştu.

30 DAKİKA BOYUNCA YAŞAMA DÖNDÜRMEYE ÇABALADILAR

Michigan eyaleti bünyesindeki Southfield itfaiyesi, açıklaması güç olaylar zincirinin, tıbbi yardım ekibinin 20 yaşındaki kadını evde tepkisiz bulmasıyla başladığını açıkladı. Açıklamaya göre, sağlık görevlileri 30 dakika boyunca kadını yaşama döndürmeye çabaladı; ancak yanıt alamayınca doktora başvurdu. Doktor, "Olay yerindeki sağlık ekibinin sağladığı tıbbi bilgiye göre hastanın yaşamını yitirdiğini" söyledi.

HAYATTA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Oakland muayene ekipleri, kadının bedeninin otopsi yapılmadan aileye teslim edilebileceğine karar vermişti ki, cenaze evinde kadının bir saatten fazla süredir hayatta olduğu ortaya çıktı. Cenaze evi yetkilileri, kadının soluk aldığını tespit ederek acil servisi aradı.

CESET TORBASINI AÇINCA GÖZLERİNİN AÇIK OLDUĞUNU GÖRDÜLER

Avukat Fieger, olay anını şu sözlerle anlattı: "Tam da cenaze işlemleri yapılmak üzereydi. Cenaze evi görevlileri kadının bedeninin bulunduğu ceset torbasının fermuarını açtığında Timesha'nın gözlerinin açık olduğunu gördü."

"ÇOCUĞUM HAYATTA OLMASINA RAĞMEN ÖLDÜ DEDİLER"

Detroit Tıp Merkezi'nin sözcüsü Brian Taylor, olayın yaşandığı gece Beauchamp'ın durumunun kritik olduğunu kaydetti. Beauchamp'ın annesi Erica Lattimore ise "İçim parçalanıyor. Çocuğum hayatta olmasına rağmen öldüğünü bildirdiler." dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldığını duyuran Southfield itfaiyesi, itfaiye ve polis departmanlarının prosedürlere uygun davrandığını savundu.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri Detroit 3. Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (36)

Didem B.:

Ölüm gerçekte sandığımız şey değil. Gerçekte hiç bir canlı ölmez. Kalbi duran insanlar bir kaç gün dinlendikten sonra kendilerine geliyorlar. Kalbi durunca fırsattan istifade insanları hemen aceleyle gömmeye çalışıyorlar ki yaşamaya devam ettikleri anlaşılmasın. Doğruyu söylediğimi siz de gömüldüğünüz zaman çok açık ve net anlayıp idrak edeceksiniz. İnsanlar boşuna mı kendilerini krematoryumlarda yandırtıp kül ettiriyorlar sanıyorsunuz. Acık uyanık olun, insanın ölmesi o kadar da kolay bir değil

12
36
yanıtYanıtla
ben şok:

kafan nasılda pırıl pırıl:) ne kullanıyorsan bize de söyle

yanıt17
yanıt2
Adınız:

Kafan çok güzel güle güle kullan :)

yanıt13
yanıt2
T.C. Vatandaş:

Ağam eğleniyi bizimle

yanıt13
yanıt2
:

lazarus sendromu İsa Peygamberin Ölüleri Allah''ın izniyle diriltme özelliği vardı 4 gündür mağarada ölü yatan Lazar isimli bir erkeği diriltiğinden Bu sendrom Lazarus sendromu ismiye Tanımlanıyor Allah Murad ederse her şey olur ol demesi kafidir. Demek ki cenazeler evlerde 1 gün beklemeli ölünce -21 derece soğuk morga koyup 5 saat sonra gömülmemeli Zira yaşamı da ölümü de bahşeden sadece Allah(cc)''tır

34
5
yanıtYanıtla
ASLI:

TORBAYI AÇAN BEN OLSAYDIM HORTLADI SANIP KORKUDAN KALP KRİZİNDEN GİDE BİLŞRDİM.

19
1
yanıtYanıtla
İLGİNÇ DEĞİL BENCE:

aslında ölenlerin yüzde 10 u bence canlı canlı gömülüyor gibi geliyor banabunu bazen hep düşünürümhis işte

13
3
yanıtYanıtla
Yahya:

Hükümetin tassaruf hedefi, herkesi ölü ilan etmek.

yanıt11
yanıt2
CEVAP:

Bence sen vasiyet olarak yaz. Benim için öldü dediklerinde gömmeyin beni bedenim çürüyene kadar bekletin de. Hatta seni dondursunlar 500 yıl sonra tekrar gelirsin.

yanıt0
yanıt2
adil:

cenaze işlerindeki adamın durumu nasıl

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title