Haberler

Oğlunun arkadaşıyla ilişki yaşayan genç anne, sosyal medyada tüm ebeveynlere bir çağrı yaptı

Güncelleme:

Oğlunun bir arkadaşıyla ilişki yaşadığını itiraf eden 39 yaşındaki Tina adlı kadın, sosyal medya hesabından çektiği videoda, anne ve babaların, özellikle ergenlik çağındaki çocukları iyi izlemesi gerektiğini söyledi. Tina, kendisiyle ilişki yaşamak isteyen çocukların genellikle ergenlik çağında olduğunu dile getirdi.

16 yaşında bir oğlu bulunan 39 yaşındaki Tina adlı kadının yaptığı itiraflar akıllara durgunluk verdi. Oğlunun arkadaşlarından biriyle ilişki yaşadığını ve kendisine asılanların genel olarak 19 yaşlarındaki çocuklar olduğunu belirten Tina, ailelere de bir uyarıda bulundu.

"TÜM REDDEDİŞLERİME RAĞMEN ISRARLARINI SÜRDÜRÜYORLAR"

Tina, kendisiyle ilişki yaşamak isteyen gençlerin çoğunu reddettiğini ancak bu gençlerin ilişki için ısrarını sürdürerek kendisini bunalttığını belirtti. Genç kadın, ilişki yaşadığı gençlerden birinin de oğlunun arkadaşı olduğunu söyledi.

Oğlunun arkadaşıyla ilişki yaşayan genç anne, sosyal medyada tüm ebeveynlere bir çağrı yaptı

"AİLELER, ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKSIN"

Ailelere de bir uyarıda bulunan Tina, sözlerine şöyle devam etti: "19'lu yaşlar çocukların genel olarak cinselliği keşfettikleri yaşlardır. Bu nedenle 19'lu yaşlarda çocukları olan ailelerin, çocuklarının hareketlerine daha fazla dikkat etmesi gerekiyor."

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (4)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ülke ismi yok mu gitsek ziyarete :)

93
64
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

giderken dikkat etde geride kalanları da birileri ziyarete gelmesin

yanıt186
yanıt13
Harun Bir:

bende ergenlik cagimdayim

73
40
yanıtYanıtla
Yılmaz Kececi:

Sizin gibileri Allah yer yüzünde bırakmasın cehenem bol olsun

88
22
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title