Haberler

Öfkeli anne, kızına saldıran köpeği pompalı tüfekle öldürdü

Güncelleme:

Lübnan'da bir kadının, kızına saldırdığı iddia edilen köpeği pompalı tüfekle öldürdüğü anlar ortaya çıktı. Hayvan hakları koruyucuları, genç kadını hareketi nedeniyle kınadı.

Lübnan'da geçtiğimiz ay meydana geldiği belirtilen bir olayın görüntüleri ortaya çıktı. İddialara göre Lübnan'ın Bekaa vilayetindeki Batı Bekaa bölgesinde bir sokak köpeği, kız çocuğuna saldırdı. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

İNTİKAM İÇİN KÖPEĞİ VURDU

Kızının durumunu gören ve çılgına dönen anne, eline aldığı pompalı tüfekle köpeğin olduğu yere giderek hayvanı öldürdü. Bu anlar da çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.

Öfkeli anne kızına saldıran köpeği, pompalı tüfekle öldürdü

BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından anneye büyük tepki gösterildi. Hayvan hakları savunucuları, kadının yaptığı hareketin yanlış olduğunu savunarak, cezalandırılmasını talep etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Lübnan Haberler

500

Yorumlar (25)

mahmut kemal :

İnsanlara zarar veren hayvan öldürülür. Sivrisinekleri de öldürmeyin o zaman o da hayvan değil mi ?

552
31
yanıtYanıtla
Orhan :

Geçen sene Van'da bir çocuk köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetti ve siz gidin onun ailesine hayvan haklarından bahsedin önce insan hakları gelmeli ama hayvanlara da eziyet edilmemeli ve insana saldırmayacağı bir yaşam alanı da sunulmalı

486
17
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

yok kardesim once insan hakki degil, insan gibi dusunebilen canli var mi? hakki sen belirliyorsuncunku senin gibi dusunebilen canli yok bencil olmadan esit ve ahlakli davranacaksin

yanıt1
yanıt22
Erkan Bayatlı:

Yetkililer engellemiyorsa bir engelleyen çıkar elbet. sokak köpeklerini sevenler derneği üyeleri hayvanlarınızı sokağa salmayın evinizde bahçenizde besleyin çocuklara saldırıyorlar.

398
21
yanıtYanıtla
SKULLANICI:

hayvan hakları koruyucuları kadar gereksiz başka bir topluluk var mı acaba? ne yapsın kadın çocuğunu mu parçalatsın

339
26
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Eline sağlık çok iyi yapmis,

261
24
yanıtYanıtla
Yunus N N:

Sokak köpekleri toplansın

262
14
yanıtYanıtla
osman :

Saldırgan insan yada hayvan olsun haberdeki gibi gereği yapılmalı. Kısasa kısas. Bunun adı adalettir.

222
12
yanıtYanıtla
Bulent :

Ülkemizde de sokak köpeklerine acil çözüm bulunmalı.Özellikle kırsal kesim,hayvancılıkla uğraşanlar köpeklerin üremesine sebep oluyor.onlara sıkı cezalar getirilmeli

199
29
yanıtYanıtla
Serdar Akdeniz:

hayvan hakkı diye dolaşanları hayvan hakkına mı tabii etsek...

203
17
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title