Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Güncelleme:

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'yi kan gölüne çevirip on binlerce Filistinliyi katleden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu sosyal medya hesabından Türkiye ile ilgili skandal bir paylaşımda bulundu. Ülkemizin toprak bütünlüğünü hedef alıp terör örgütü PKK'nın "hayali terör devleti" haritasını paylaşan Netanyahu, Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladı.

Aylardır bomba yağdırdığı Gazze'de on binlerce masum sivili katleden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun 32 yaşındaki oğlu Yair Netanyahu'dan skandal bir Türkiye paylaşımı geldi.

BİNLERCE SİVİLİ KATLEDENLER BİZİ SOYKIRIMLA SUÇLUYOR

Sosyal medya platformu Instagram'daki hesabından Türkiye'nin toprak bütünlüğünü hedef alan Yair Netanyahu, terör örgütü PKK'nın "hayali terör devleti" haritasını paylaşarak, Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladı.

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun paylaştığı skandal harita neredeyse Türkiye'nin bütün doğu kısmını içine alıyor.

OĞUL NETANYAHU'NUN KEYFİ YERİNDE

Geçtiğimiz yılın başlarında ABD'ye taşınan Yair Netanyahu, Miami Beach'teki lüks hayatının tadını çıkarıyor. Yasalarına göre seferberlik kapsamında olan Netanyahu'nun ülkesine dönmemesi, İsrail kamuoyunda tepki ile karşılanıyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Sosyal Medya Türkiye İsrail Gazze PKK Dünya Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Bakmadan Geçme

26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi? Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

500

Yorumlar (66)

Ali Tokgönül:

İsrail'e neden ver yansın etmelerini anlamıyorum . Filistin , İsrail'e gel beni kaşı dedi İsrail de hay hay dedi . Adamlara beş bin füze salla , onlardan çiçek atmalarını bekle ... Öyle bir dünya yok .

216
1345
yanıtYanıtla
aygün:

Sen onların haritasına karışırsan onlar da senin haritana karışır. Sıkıntı şu ki; cahiller herşeyi sadece kendine hak görüyor

144
428
yanıtYanıtla
metehan metehan:

Israil yok olacak sende

yanıt34
yanıt7
Comment:

Cahilliğe en iyi örnek kendinsin.

yanıt22
yanıt5
Murat AYDIN:

oşt

yanıt185
yanıt31
Halo Dayı:

Bu bizim haritamız değil koçum. iyi öğren sen bu Vatanın haritasını. yoksa yakandan tutarlar sınır boyu gezdirerek öğretirler.

yanıt15
yanıt5
Beyzade Onur:

O topraklar kimin tarihi iyi oku

yanıt72
yanıt6
Ömer Can:

yılanın yavrusu yine yılandır ondan merhamet beklenmez

yanıt85
yanıt3
Sukru Karaca:

bi damın oğlu da bu

yanıt1
yanıt2
aygün:

düşmanın elinin armut toplamasını ummak zeka belirtisi mi?

yanıt2
yanıt0
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title