Haberler

Mısır'da sınavda kopya çekerken yakalanan Milletvekili Nashwa Raif ortalığı birbirine kattı

Güncelleme:

Mısır Temsilciler Meclisi, Vefd Partisi'nden Milletvekili Nashwa Raif'i, South Valley Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde düzenlenen bir sınavda kopya çektiği gerekçesiyle etik kuruluna sevk etti. Raif'in sınav sırasında kulaklık kullanarak kopya çektiği ve iki gözlemciye saldırarak sınavların tamamlanmasını engellediği ortaya çıktı.

Mısır'da Vefd Partisi Milletvekili Nashwa Raif, hukuk fakültesi sınavında kulaklıkla kopya çekerken yakalandı.

MISIR'DA MİLLETVEKİLİ SINAVDA KOPYA ÇEKERKEN YAKALANDI

Mısır'da ilginç bir olay yaşandı. Vefd Partisi Milletvekili Nashwa Raif, South Valley Üniversitesi Hukuk Fakültesi üçüncü sınıf ilk dönem sınavlarına girdi. Raif, sınav esnasında kulaklık kullanarak kopya çekmeye kalktı. Kopya çektiği fark edilen Raif gözlemcilere saldırdı. Olay nedeniyle sınav yarıda kaldı.

Mısır'da sınavda kopya çekerken yakalanan Milletvekili Nashwa Raif ortalığı birbirine kattıNashwa Raif

ETİK KURULUNA SEVK EDİLDİ

Olayın ardından Milletvekili Nashwa Raif etik kuruluna sevk edildi. Temsilciler Meclisi Başkanı Hanefi Cibali yaptığı açıklamada, "Etik Kurul, incelemelerin tamamlanmasının ardından olayla ilgili bir rapor sunmakla görevlendirildi. Olay, eğer kanıtlanırsa, 2020 tarihli 205 sayılı sınav ihlali eylemleriyle mücadeleye ilişkin kanun hükümlerine ve dolayısıyla Meclis üyeliği görevlerinin ihlali anlamına geliyor" dedi.

Mısır'da sınavda kopya çekerken yakalanan Milletvekili Nashwa Raif ortalığı birbirine kattı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Hukuk Fakültesi Milletvekili Mısır Hukuk Eğitim Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Cengiz:

Tühhhh kapalıymış açık olsaydı kıyamet kopmuştu

171
158
yanıtYanıtla
Zaky:

Her yerde aynı demek. Giyimin kuşamın sakalın islama uygun olsun, dışın müslüman gözüksünde içinde ne olduğu önemli değil. Bizde de var bunlardan çok.. hemen yükseliyorlar terfi alıyorlar birde…

242
55
yanıtYanıtla
Ali Ali:

OGRENCI her yerde OGRENCIdir. kopya çekmedim diye çok ZEKI insanlar haric bence 90% 1 kere de olsa kopya cekmistir. olayın ne İslam'a ne başörtüsü ne kültürle alakalı....

yanıt2
yanıt3
girilmez:

sınava girmişya ona bakın sonuçta herkes kopya çekebilir

35
126
yanıtYanıtla
Barış Yeşildağ:

Seni tanidiktan sonra icimdeki polyanna tinere basladi

yanıt52
yanıt11
Hsn:

Mısırda kapalılık inanç kadar gelenek nedeniyle de kullanılır yani kapalı ateistlerde dolu. Sizden de olabilir yani

75
71
yanıtYanıtla
MoonShine:

Muhtemelen bizden dir kanks. Sizin gibi gericilerin hukula ne işi olur?

yanıt11
yanıt12
Cevap :

Zorunuza gittiğini bu kadar belli etmeseydiniz keşke.

yanıt2
yanıt2
Hsn:

Gericilikten kastın nedir biraz açarsan! Kişilerin ne yaptığı umrumda değil kanks.Ben Kuran ı Kerimin ne dediğine bakarım dürüst adaletli olun mu demiş yoksa kopya çekin mi demiş? Gericilikten kastın İslam sa evet gericiyim sen önden önden ilerle ateşe doğru

yanıt3
yanıt2
sade vatandaş:

halbuki mütedeyyin birine benziyor

60
36
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title