Haberler

10 yıl sonra bir ilk! Mısır'a gidecek Türk vatandaşları vizeyi sınır kapılarından alabilecek

Güncelleme:

Dışişleri Bakanlığı, Mısır'a seyahat edecek vatandaşların artık sınır kapılarında vize alabileceklerini duyurdu. Türkiye'nin Kahire Maslahatgüzarı Büyükelçisi Salih Mutlu Şen ise bu durumun 10 yıldan sonra bir ilk olduğunu belirtti.

Dışişleri Bakanlığı, bugün bir açıklama yaparak Mısır'a gidecek Türk vatandaşlarının Mısır sınır kapılarından vize alabileceklerini resmen duyurdu.

"MISIR SINIR KAPILARINDAN VİZELERİNİ ALABİLECEKLER"

Bakanlık'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şunlar kaydedildi;"Mısır'a seyahat edecek vatandaşlarımız bundan böyle Mısır sınır kapılarından vizelerini alabilecektir. Hayırlı olsun."

TURİST KAFİLESİ 19 NİSAN'DA KAHİRE'YE ULAŞACAK

Türkiye'nin Kahire Maslahatgüzarı Büyükelçi Salih Mutlu Şen ise 16 Nisan'da yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Türk vatandaşlarının Mısır'a girişlerinde sağlanan vize kolaylığından sonra, Charter uçakla gelecek turist kafilesinin 19 Nisan'da İzmir'den Kahire'ye ulaşması bekleniyor. Bu 10 yıldan sonra bir ilk" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: ANKA / Dünya

Dışişleri Bakanlığı Salih Mutlu Şen Mutlu Şen Türkiye Kahire Mısır Dünya Haberler

500

Yorumlar (5)

Ercan akdeniz:

Vali ile yönettiğimiz topraklara vize ile gidiyoruz. Mazimizi küçümseyen karalayan zavallılar Ecdadımız çok büyük çok şanlı ve muhteşemdi. Siz kimsiniz?

37
19
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

mısıra kim gider tatila yahu bize amerikanın ingilterenin kapılarını aç açabiliyorsan mısıra sen git.

8
8
yanıtYanıtla
Oeaun aliget:

4444 AKP ve !????

7
9
yanıtYanıtla
özgür:

yeşil pasaportu kaldırın bence. vatandaş ayrımcılıgına son verıp. herkes bu devletın vatandası. dunyanın en kotu ulkesınden ne gelısmıs ulkesıne hıc bır ulke vatandasını bu sekılde ayırmıyor.

7
6
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Kardeşim katılıyorum ama o yılların üzerinden neler geçti kaç tane ülke bağımsızlığını kazandı artık devir osmanlı devri değil keşke olsaydı

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title