Haberler

Meksika'da 3 gün önce kaçırılan genç kız, çöp poşetinde çıplak halde bulundu

Güncelleme:

Meksika'nın başkenti Mexico City'de üç gündür haber alınamayan 16 yaşındaki María Ángela Olguín, bir çöp poşetinin içinde çıplak şekilde buldu. Polise kaçırıldığını söyleyen genç kız, kendisi gibi rehin tutulan birçok kızın olduğunu belirtti.

Meksika'nın başkenti Mexico City'de 16 yaşındaki María Ángela Olguín, bir anda ortadan kayboldu. Üç gün boyunca kendisinden haber alınamayan María'yı, bir kadın şehrin çöp alanında bir çöp poşetinin içinde çıplak şekilde buldu.

TESADÜFEN BULUNDU

Otoparktan geçerken büyük bir poşetin içinden inleme sesi geldiğini söyleyen kadın, poşeti açtığında genç kızı gördüğünü belirtti. María, polise, kaçırıldığını ve kendisi gibi kaçırılan birçok kızın da rehin tutulduğunu söyledi.

Meksika'da 3 gün önce kaçırılan genç kız, çöp poşetinde çıplak halde bulundu,

BİLİNCİ TAM OLARAK YERİNE GELMEDİ

İlk bulunduğunda zihin bulanıklığı yaşayan ve henüz bilinci tam olarak yerine gelmeyen María, polise kimin kendisini kaçırdığı ile ilgili bilgi veremedi.

Meksika'da 3 gün önce kaçırılan genç kız, çöp poşetinde çıplak halde bulundu,

KAÇIRILMA ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Öte yandan María'nın kaçırılma anı güvenlik kameralarına yansıdı. María'nın annesini bir metronun tuvaletinin dışında beklerken bir adam tarafından kolundan tutulup götürüldüğü görüldü.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Mexico City Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (4)

haksız mıyım:

hyaırdır abi. her güne meksika haberleri ile uyanıyoruz. yok meksikada keçileri kızartıp yediler yok meksikada kadın cinayeti. latin köklerimiz var da biz mi bilmiyoruz acaba

54
4
yanıtYanıtla
Alkurt:

MEKSIKA, ESKI KIZILDERILILERIN TORUNLARIDIR VE KIZILDERILILER TÜRKLERINDE BÜYÜK BÜYÜK ATALARIDIR. AMEREIKA ONLARIN TÜRK OLDUGUNU BILDIGI ICIN ÖNCE KATLIAM YAPTILAR, SIMDI ISE ELINDEN GELEN PISLIGI VE KAOSU YAPIYORLAR.

yanıt0
yanıt16
haksız mıyım:

alkurt sana tek sorum var: ne içiyon abi. kafanın bu kadar güzel olmasını neye borçlusun

yanıt0
yanıt1
Alkurt:

Haksiz miyim, GÜZEL KARDESIM HIC BIR SEY ICMEDIM SABAHTAN BERIDIR OKUYORUM OKUYORUM VE OKUYORUM. TARIH, BIYOLOJI, PSIKOLOJI SOSYOLOJI, ANTREPOLOJI..VS. OKUYOR ARASTIRIYOR YAZIYORUM.,TAVSIYEM, KIZILDERILERIN AMERIKAYA GÖCÜNÜ BERRING BOGAZI ÜZERINDEN NASIL YAPTIGINI OKU VE ARASTIR..AMERIKAYI KIZILDERILILER KESFETMISTIR.

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title