Haberler

Kabe'de panik anları! Aracıyla Mescid-i Haram'a daldı

Güncelleme:

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde bir kişi dün akşam saatlerinde otomobili ile Mescid-i Haram'a daldı. O anlar kameraya yansıdı.

Mekke Emirliği Sözcüsü Sultan Al-Dossary yaptığı açıklamada, Mescid-i Haram'ın güney meydanını çevreleyen yollardan birinde bir kişinin aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktığını ve Mescid-i Haram'ın kapılarından birine çarptığını bildirdi.

AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL

Dossary, sürücünün akli dengesinin yerinde olmadığını ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındığını aktardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Suudi Arabistan Sultan Al Mekke Dünya Haberler

500

Yorumlar (17)

VATANDAŞ:

Şoförün akli dengesi yetinde değilmiş muş ! Akli dengesi olmayan birisi nasıl araba kulkanıyor ve çarpmak için kutsal bir yeri seçiyor

22
1
yanıtYanıtla
Roki:

Deveden indiler arabalara bindiler :))

15
6
yanıtYanıtla
Umut27:

Aynen senin eşekten indiğin gibi

yanıt3
yanıt3
kabe kaba:

kabe tanrinin evi degil cünkü tanri insan degil ki evi olsun

5
2
yanıtYanıtla
KARA:

Elbette ki Allah zamana mekana ihtiyaç duymayandır. Ancak biz insanlar için Kabe''yi kutsal saydığı için burası özeldir. Burayı özel kılan Allah olduğu için Beytullah (Allah''ın evi ) diyoruz. Biz insanların namaz ve hac ibadeti için de lüzumludur.

yanıt0
yanıt0
LİDER 21:

Öğrenmeni tavsiye ederim. Bakara suresi 125 .ayette Yüce mevlam Kabe,den evim diye buyurmaktadır. Tabiiki kulların algıladığı gibi değil. Allahın evi aynı zamanda kıble ve namazgah olarak belirlenmiştir. Mevlâmız tarafından.

yanıt4
yanıt2
Ejderkale:

Beytullah yani elbeytu lillaah Allahı evi yani Allah için yapılan ev demek. Yani içinde sadece Allaha ibadet edilmesi gereken yer. Siyasetin yolsuzluğun terörün düşmanlığın ırkçılığın vb olmadığı bir ev. Aslında insanın kalbi de Allahı evidir. Mecazi anlamda.

yanıt2
yanıt1
orko:

Kabe''nin bir kaç kere yıkılıp, tamir edildiği bilinmekte. O zaman Allah kendi evini niye yıksın ki.

yanıt0
yanıt0
Aydın:

Bütün mescitler Allahın evidir. Kabe de dahil. Tanrı Allah değildir:)

yanıt0
yanıt0
ziya:

Allah desek ya kardes

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title