Haberler

Maliki: Suriye, IŞİD'e Saldırdı

Güncelleme:

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, Suriye'nin Irak sınırında bulunan Irak Şam İslam Devleti örgütü militanlarına hava saldırısı düzenlediğini doğruladı.

BBC'ye konuşan Irak Başbakanı Nuri El Maliki, Suriye Ordusu'nun Irak sınırında bulunan Kaim kentindeki IŞİD militanlarına hava saldırısı düzenlediğini doğruladı. Irak'ın Suriye'den böyle bir talepte bulunamadığını belirten Maliki, buna rağmen IŞİD'e karşı düzenlenen her saldırıyı memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.

"ABD İHA'LARI VURDU" DENİLDİ, ABD YALANLADI

Geçtiğimiz salı günü Irak sınırında bulunan IŞİD militanlarına hava saldırısı düzenlenmişti. Salı günü düzenlenen saldırıyı ABD'ye ait İHA'ların düzenlediği bildirilmişti. Bildirinin ardından Pentagon, saldırıyı ABD'nin düzenlediğini yalanlamıştı. Bunun üzerine IŞİD militanlarına karşı düzenlenen hava saldırısının Suriye tarafından düzenlendiği açıklandı.

Irak'ın başkenti Bağdat'a doğru ilerleyişine devam eden IŞİD, ülkenin kuzeyinde bulunan birçok bölgeyi ele geçirmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Nuri El Maliki Suriye Irak Işid Dünya Haberler

500

Yorumlar (29)

mersinlee:

erdoğanın yapamadıgını ESAD yapmış... hakiki müslüman YAŞA BESAR ESAD...

32
16
yanıtYanıtla
Allah büyüktür:

Açın gözünüzü Işid dediğiniz bela İsrailin kiralık köpeğinden başka birşey değil. Sahip oldukları alanlara bakın. Yahudiler için vadedilmiş topraklar üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyorlar. Allah büyüktür. Elbet bu köpekler böyle bir oyun içinde oldukları için ve zaten lanetlenmiş oldukları için azabın en büyüğünü tadacaklar

36
3
yanıtYanıtla
malim@m.m:

işid i savunanlar var burda ama şunu diyeyim ısrail e saldırmadığı sürece ve muslumanlari öldürdüğü sürece teröristin önde gidenidir benim için zorunuza gitmesin

36
2
yanıtYanıtla
vefaali1@hotmail.com:

sizin israilden başka dünyada düşmanınız kalmamış anlaşılan.bütün kafirleri ve münafıkları müslüman yapıyorsunuz.peygamberimiz ilk medine devleti kurduğunda mekkeli müşrik ve münafıklarla mı savaştı,yoksa rum imparatoru ile mi savaştı.beyninizi işgal eden saçma sapan düşüncelerden doğruyu göremez olmuşsunuz.ikide bir israil diyorsunuz.çok istiyorsanız,ışıd e onlarca son teknolojiye sahip müslüman ülkeler var.başta t.c. saldırsın da görelim.

yanıt0
yanıt0
potporim@m.m:

yıllarca müslüman ları sömüren ısrail amerika ve ıngiltere ingilizler tırstılar biraz gerçi kimin müslüman kimin musrik olduğuna kim karar verir onu söyle

yanıt0
yanıt0
mitka:

gebersinler.. sanki katlettikleri müslüman değiller. ulan yiyorsa amerikaya gidin saldırın.

34
2
yanıtYanıtla
Şerif Avcıl:

Bence İşide karşı komşu tüm ülkelerin el atması gerek. Fakat şu çıkar meselesi yok mu . Herşeyden önce geliyor bu zamanda.

27
1
yanıtYanıtla
ibrahimdesta59@hotmail.com:

bu cıkar olayı bıtırcek ınsan oglunu zaten hesabı nasıl verılcek ahırette Yüce Allah Kuran''da, bu helak olaylarının sonraki insanlara ibret olması gerektiğini bildirmektedir tabi ders cikarip cikarmamak bizlerin elinde bakalim neler gostercek bize daha bu hayat

yanıt0
yanıt0
'''' MANDA '''':

HANGİSİ MÜSLÜMAN HANGİSİ MÜSLÜMANA BENZETİLMİŞ KAFİRLER... İNSANLAR ANLASIN... MÜSLÜMANIN MÜSLÜMANA, MALI, CANI, IRZI, NAMUSU, HARAMDIR... İŞTE HAKİKİ TESCİLLİ MÜSLÜMAN BUNLARIN BİLİNÇ''İNDE OLANDIR..

24
0
yanıtYanıtla
arda 1071:

işid kupekleri imha edin

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title