Haberler

Lunaparkta rezalet! Genç çift, bindikleri dönme dolapta cinsel ilişkiye girdi

Güncelleme:

Amerika Carolina'da yaşayan Eric Harmon ve Lori Harmon çifti, gittikleri lunaparkta bulunan dönme dolabın üzerine çıkıp aile ve çocukların önünde cinsel ilişkiye girdi.

Amerika'nın Carolina şehrinde bulunan lunaparkta skandal bir olay yaşandı. Porno yıldızı olduğu öne sürülen bir çift dönme dolaba binip cinsel ilişkiye girdi.

Lunaparkta rezalet! Çift, bindikleri dönme dolapta cinsel ilişkiye girdi

Çift, ilişki sırasında çektikleri videoyu cinsel içerikli bir sitede paylaşınca tutuklandı.

Lunaparkta rezalet! Çift, bindikleri dönme dolapta cinsel ilişkiye girdi

Çift, tanınmamak için ilişkiye girerken güneş gözlüğü taktı.

Lunaparkta rezalet! Çift, bindikleri dönme dolapta cinsel ilişkiye girdi

YETKİLİLER ENGEL OLAMADI

Lunapark yetkilileri, eğlenmek için lunaparka gelen ailelerin her alanda güvenliğini sağlamak için aşırı çaba sarf ettiklerini ama çiftin çocuk ve aileleri hiçe sayarak bu şekilde davranmalarının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Lunaparkta rezalet! Çift, bindikleri dönme dolapta cinsel ilişkiye girdi

Kimliklerinin tespit edilmesi sonucu gözaltına alınan çift tutuklandı. Tutuklanan çift suçlu bulunursa 3 yıl hapis cezası alacak.

Lunaparkta rezalet! Çift, bindikleri dönme dolapta cinsel ilişkiye girdi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Carolina Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

işte bu:

eğer buna tepki göstermezseniz insan olmuşsunuz demektir. sanane. sizene. kimene

15
67
yanıtYanıtla
anlamadım!:

Kardeş, herhalde ''''eğer buna tepki gösterdiyseniz''''diye başlıyacaktı cümlen, yanlış oldu herhalde.

yanıt28
yanıt4
Kemal:

Alin size karsinizda bir cahil comar daha sayin seyirciler. Batakligin ve negatifin her yonuyle insan''a burunmus halidir bu olaya ''normaldir'' diyen herkes.

yanıt5
yanıt2
insan olmayan:

tabi insanlık kriteri böyle belli oluyor. o zaman hayvanlar bizden daha insan herkesin gözü önünde ilişkiye giriyor hiçbiri de tepki vermiyor dimi. Orası çocuklarında gittiği bir eğlence yeri. tenhada istediği haltı eder ama toplum içinde uyulması gereken kurallar vardır İNSANLARA özel. .

yanıt6
yanıt3
n:

tepki göstermezsen hayvandan farkın yok demektir. ahlaksız

yanıt10
yanıt4
Mert:

İsterlerse girerler size ne? Özgür toplum yetişsin bırakın gerici olmayın

9
37
yanıtYanıtla
Tuğra:

Şimdi orada kızın ve çocukların olsaydı özgürler diye izlermiydin yada bu kişi senin en yakının olsa özgürlük adına sessiz kalırmıydın mesela?

yanıt12
yanıt4
cenk:

işte aradığımız cesaret kime ne kardeşim o insanlar süre boyunca o kabini kiralamıyorlar mı istediğini yaparlar

8
30
yanıtYanıtla
TUĞRA:

parasını verip herşeyi yapa bilme hakkına sahip isek bi gel sana biraz para verecem müptezel seni

yanıt6
yanıt4
ADAM:

Sizeneciler de gelmiş. Tek isteğiniz tüm insani değerlerden sıyrılıp hayvan gibi yaşamak değil mi? Hadi itiraf edin. Problem değil, gidin ormanlarda istediğiniz gibi yaşayın. Şehirler insanlara ait, vahşi hayvanlara yer yok

26
10
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title