Haberler

Lise öğretmeni okulda mastürbasyon yaptı; kız öğrencilerle ilgili liste hazırladı

Güncelleme:

ABD'nin Batı Virginia eyaletinde bir okulda çalışan 63 yaşındaki tarih öğretmeni Ronald Paul Harris'in okul bahçesinde mastürbasyon yaptığı ve 'en seksi 10 öğrenci' listesi düzenlediği ortaya çıktı.

ABD'de Batı Virginia eyaletinin Hancock bölgesinde Oak Glen adlı ortaokulda tarih öğretmenliği ve basketbol koçluğu yapan 63 yaşındaki Ronald Paul Harris isimli öğretmen, okul bahçesinde mastürbasyon yaparken yakalandı.

LİSTE HAZIRLAMIŞ

Harris'in çirkin hareketinin tespit edilmesinin ardından başlatılan soruşturmada; okulda incelenen dolabında, "En seksi 10 öğrenci" başlıklı bir liste hazırladığı ve okuldaki kız öğrencilerin bazılarının listede yer aldığı öğrenildi.

Lise öğretmeni okulda mastürbasyon yaptı; kız öğrencilerle ilgili liste hazırladı

63 yaşındaki öğretmenin, 14 yaşındaki bir öğrencisini taciz ettiği de mağdur öğrencinin ifadesiyle ortaya çıktı. Harris'in mastürbasyon olayının patlak vermesinin ardından ismini açıklamayan öğrenci (E.H.), 10'dan fazla kez öğretmeninin cinsel tacizine maruz kaldığını ve okul yetkililerinin bu konuda hiçbir yaptırımının olmadığı itirafında bulundu.

Lise öğretmeni okulda mastürbasyon yaptı; kız öğrencilerle ilgili liste hazırladı

10 YILDAN 20 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

E.H.'nin avukatları, başka mağdur öğrenciler de olabileceği düşüncesiyle soruşturmanın derinleştirilmesi gerektiğini savunuyor. Suçlamaları kabul edilen ve ömür boyu öğretmenlik mesleğinden uzaklaştırılan Harris, hakkında 10 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Batı Virginia Virginia Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak?
500

Yorumlar (1)

Mete HAN:

ahlak tefessüh etmiş.

20
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title