Haberler

Kur'an yakma provokasyonunda bulunan Paludan: Dakikada 5 mesaj geliyor, korkuyorum

Güncelleme:

İsveç'te aşırı sağcı Rasmus Paludan, Stockholm'deki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmasının ardından ilk kez konuştu. Bu çirkin saldırıya karşı pişmanlık duymadığını söyleyen Paludan, "Çok ciddi tehditler geliyor. Sosyal medyada dakikada 20 mesaj geliyor ve bunlardan 5'i tehdit oluyor. Birileri beni öldüreceğini söylediği için korkuyorum, bana ne yapacaklarını anlatıyorlar" dedi.

İsveç'te aşırı sağcı politikacı Paludan, hafta sonu Stockholm'deki Türkiye Büyükelçiliği önünde skandal bir olay gerçekleştirerek Kuran-ı Kerim yaktı. Bu alçak provokasyon sonrası ilk kez konuşan Paludan pişman olmadığını söyledi.

"BEN BUNU YAPTIM ÇÜNKÜ SİYASİ SEBEPLERİM VARDI"

Paludan, "Kutsal kitabı yakma eylemini gerçekleştirdikten sonra 'tamam bu oldu' dedim. Fakat düşündüğüm gibi çıkmadı" ifadelerini kullanırken, kendisine yöneltilen "pişman mısınız" sorusuna ise, "Hayır, ben bunu yaptım çünkü siyasi sebeplerim vardı. Bu kadar çok insanın beni öldürmek istediğini görünce üzüldüm" açıklamalarında bulundu.

"DAKİKADA 5 TEHDİT MESAJI GELİYOR"

Daha önce de benzer çirkin saldırılarda bulunan Paludan, "Eskiye kıyasla şu an daha çok tehdit geliyor" dedi. 2019'dan beri bir koruması olduğunu söyleyen Paludan, "Şu an yaşadıklarım öncekilere hiç benzemiyor. Çok daha ciddi tehditler geliyor. Sosyal medyada dakikada 20 mesaj geliyor ve bunlardan 5'i tehdit oluyor" ifadelerini kullandı.

"BİRİLERİ BENİ ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLÜYOR

Gazetecinin kendisine yönelttiği, "Korkuyor musunuz?" sorusuna ise Paludan, "Evet, birileri beni öldüreceğini söylediği için korkuyorum. Bana ne yapacaklarını anlatıyorlar" diye konuştu. Aşırı sağcı saldırgan ayrıca, "Bu eylem ile İsveç'in NATO üyeliği arasında bir bağlantı yok" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Stockholm Türkiye İsveç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (38)

ibrahim sarı:

Cehennemi dünyada yaşamaya başlarsın inşallah.

189
6
yanıtYanıtla
mesut:

2 milyar Müslümanın İnaç değerlerine saldır sonra tehdit ediliyorum, korkuyorum. Şaka mısın sen mübarek?

148
9
yanıtYanıtla
happy:

ne mübareği iblis diyecektin sanırım

yanıt31
yanıt2
Huhi games:

Hoşgörü dini

14
100
yanıtYanıtla
x girilmez:

KÜFFARA KARŞI HOŞGÖRÜ YOKTUR

yanıt30
yanıt3
Yusuf Ayan:

Her şeyin bir sınırı var çocuk git biraz oyun oyna sen boşver bu işleri büyükler halletsin sen ne haber okuyorsun

yanıt25
yanıt2
Ben ve sen:

Sen oyun oynamaya devam et, beynini tam yikasinlar.

yanıt21
yanıt1
slim shady:

Biz başka dinlerin kitabını yakıyor muyuz? Hayır. Çünkü hepsi bizim için kutsal! Kutsal kitaplar üzerinden kimse siyasi mesaj veremez. Bunu bilmeyen cahil modern avrupa insanları var!

106
4
yanıtYanıtla
Yasemin Atak:

Gerizekalı nasıl tehdit alamayacağını düşünür ki?

105
2
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

KORKMAKTA ÇOK HAKLISIN SONUNU GÖREBİLMEN İÇİN FAL AÇMANA GEREK YOK

92
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title