Haberler

Koronavirüsü bilen Bill Gates, 2022 yılı için tahminlerini sıraladı: Hepimiz için yeni bir dönem geliyor

Güncelleme:

Koronavirüs salgını hakkındaki tahminlerinin tutması nedeniyle geniş bir yankı uyandıran ünlü iş insanı Bill Gates, 2022 yılı için tahminlerini sıraladı. Gates, "2022 çoğumuz için pandemi sonrası yeni normale geçilen bir yıl olacak" dedi.

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 2015 yılında koronavirüsle ilgili yaptığı tahminlerin tutması nedeniyle salgın dönemi boyunca en çok konuşulan isimlerden biri olmuştu. Gates'in 2022 yılı için tahminleri de dikkatle izlendi. Gates, yıllık değerlendirmesini yaptığı bloğunda 2022 yılının normalleşme yılı olacağını belirtti.

"TOPLANTI ALGISI DEĞİŞECEK"

Şu sıralar sıklıkla tartışılan Metaverse'ün toplantı yapma şeklimizi dönüştüreceğine inandığının altını çizen Gates, "Önümüzdeki iki veya üç yıl içinde, çoğu sanal toplantının, ızgara şeklinde dizilmiş 2 boyutlu kamera görüntülerinden, 3 boyutlu dijital avatarları içeren Metaverse'e geçeceğini tahmin ediyorum. Hem Facebook hem de Microsoft kısa süre önce bunun için vizyonlarını açıkladılar ve bu da çoğu kişiye nasıl görüneceğine dair ilk görüşlerini verdi" dedi.

"NORMALİN YENİ VERSİYONU OLACAK"

Gates, pandeminin en kötüsünün 2022'de sona ereceğine inandığını söylerken, koronavirüs sağlık krizinin birçok kalıntısı devam etse bile, normalin yeni bir versiyonuna yerleşeceğimizi söyledi. '2022'de çoğumuzun pandemi sonrası yeni normale nihayet yerleştiği bir yıl geçireceğini düşünüyorum' diyen Gates sözlerine şöyle devam etti:

"Benim için bu, koronavirüs vakaları umarım azalırken biraz daha ofise gitmek anlamına gelecek. Üç çocuğumun da evden ayrıldığı ve günüm onlarla geçirecek zaman bulmak üzerine yapılandırılmadığı için evde yeni bir ritim bulmak istiyorum. Bloğum ve diğer kanallar aracılığıyla insanlarla etkileşim kurmak için daha fazla zaman harcamayı dört gözle bekliyorum."

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Koronavirüs Bill Gates Haberler

500

Yorumlar (3)

hakkın yanında:

bende tahmin yapayım bill efendi .böyle ölürsen muhtemelen kabirde tokmak üstüne tokmak oyunu oynayacaksın.

36
2
yanıtYanıtla
Ejder Akyuz:

Korona virüsü bilen bill mi? ?? bu virüsü yalan zaten kendileri. Bunu bilen bill bilmeyen billmez diyorsunuz hemi? ??

19
2
yanıtYanıtla
bahri urut:

uc cocuguyla zaman gecirecekmis yerin de durdugu yok luks yemisiyle dunyayi geziyor dakkasi bos deyil bir de gecmis uc cocugumla zaman gecirmek istiyorum diyor cocuklarin senin gibi moruk la zaman gecirmek istiyormu acaba varsa yoksa senin paralarin hayat sana guzel be guzelim kim tutar seni ha gayter yakin da bilim insani da olursun basimiza bu ada da guneslenmek guzel bee yoksa obir ada damiydi hopa geldiler

7
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title