Haberler

"Kör Kahin" olarak bilinen Baba Vanga, başımıza gelecek bir sonraki felaketi de yazmış: Sıcaklıklar 50 derece olacak

Güncelleme:

Dünya genelinde "Kör Kahin" olarak bilinen Baba Vanga'nın yeni virüs ve su kıtlığı yönündeki kehanetlerinin gerçekleşmesinin ardından yeni kehanetleri de merak konusu oldu. Ünlü kahinin dünya için ön gördüğü yeni felaket ise yüksek sıcaklıklar ve kıtlık. Bazı ülkelerde hava sıcaklığının 50 dereceyi bulacağını söyleyen Vanga, özellikle Hindistan ve çevresinde büyük kıtlık meydana geleceğini yazmış.

Dünya genelinde yaşanan savaşlar, kıtlık ve hastalıklarla birlikte kahinlere yönelik ilgi de arttı. "Kör Kahin" olarak tanınan Baba Vanga da kahinler arasında en popüler isimlerden biri olarak yer alıyor.

RUSYA'DAKİ VİRÜSÜ BİLDİ

Baba Vanga, 1966'da hayatını kaybetmesinden önce Rusya'da soğukta tutulan bir virüsün laboratuvar ortamından kaçarak hastalık yayacağını yazmıştı. Vanga'nın bu kehaneti gerçek oldu.Rusya Kuzey Kutbu Konseyi Başkanı Nikolay Korchunov, Sibirya'daki kalıcı buzların erimesinin dünya için çok ciddi sonuçları olacağını açıkladı. Korchunov, "Daha önce Sibirya'daki donmuş toprağa sıkışıp kalmış 30 bin yıllık bir mikrop olan Pithovirus, uyanmış ve amiplere saldırmaya başlamıştı." ifadelerinde bulundu.

SON KEHANETLERİ DE KORKUNÇ

Vanga'nın ölümünden önce kaleme aldığı kehanetler de birer birer ortaya çıkmaya devam ediyor. Vanga'nın bu kehanetleri arasında en korkutucu olanı ise sıcaklıkla ilgili kehaneti. Dünyanın bazı ülkelerinde sıcaklıkların 50 dereceye kadar çıkacağını belirten Vanga, Hindistan ve çevresinde de kıtlık gördüğünü yazmış.

UZAYLI SALDIRISINDA ISRAR EDİYOR

Vanga'nın ısrarla üzerinde durduğu kehanetlerden biri ise uzaylı saldırısıyla ilgili. Ünlü kahin, Uzaylıların Dünya'daki yaşamı gözlemlemek için bir asteroit göndereceğini ve bu olaydan sonra uzaylıların savaş başlatacağını öne sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Baba Vanga Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (31)

Öznur Yakupoğlu:

Bunlar Kur'an-ı Kerim de yazıyor kıyamet alametleri nekadar cahil insan var önce kendi diğninizin dinlediklerini takip edin bunlar Allah'ın cezası bizlere

402
140
yanıtYanıtla
KARAYEL:

Bahsini ettigin kitabi bunun yazmadigini ne biliyorsun!? Burada dilden dile verziyonunu okuyorsun kurban...

yanıt1
yanıt0
Mustafa Yaşar:

Bunlara inanmıyorum. Bunun 2 sebebi var, bazen, bazı grupların yapacaklarını, planladıklarını kahin söyledi diyorlar, diğer sebebi ise bu kehanet değil keramet!! Bu kadın ve mostra damuz denen kişi ibnül Arabi nın kitaplarındaki kerametleri söyleyip , kendilerini kahin ilan etmişler.

328
47
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

ben sıcaklara alışığım lanet soğuklar hiç sevmem !

72
176
yanıtYanıtla
senar:

insanlar ve ülkeler üzerinde Kendi yapmak istedikleri hain planlarını kahin, büyücü, veya gelecekten geldi diye acizler üzerinden insanlara duyuruyorlar. Diyemiyorlarki gelecekte bizim planımız şu diye. Allah zalimin oyununu bozsun, mazlumu galip getirsin.

178
8
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Uzaylı saldırısında ısrar ediyor yazmışsınız ! Yaşayanıbile acizken ölmüş bir insan neyin ısrarcısı olabilir ? Neye ısrar edebilirki ? Geleceği ve tüm gizlilikleri sadece kainatın Tek Sahibi Yüce ALLAH bilir.Bırakın insanların kafasını karıştırmayı.

120
54
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

İnsanoğlu Allah’ın dediklerine inanmazda bir Kahin’in kehanetlerine inanır. Bir kaç söylediği de tutarsa o onlar için tutunacak daldır.

135
17
yanıtYanıtla
Can Zeybekler:

Daha önünü göremıyo gelecegı nasıl görsün bunlar üst güçlerin yazdığı senaryo

108
17
yanıtYanıtla
adana 01:

bence sıcaklık kahini sallama olmuş, çünkü adana gibi bir yer bile gölgede 55 derece...

116
5
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Hocam bu tür olaylara bazıları kendilerini inandırmak istiyor.

60
6
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title